ΑΝΑΒΟΛΉ ΑΠΟΣΤΟΛΏΝ - COVID-19: Λόγω της μεγάλης εξάπλωσης του Κορονοιου και τα προβλήματα με τις μεταφορικές εταιρείες δεν θα μπορούμε να αποστέλλουμε παραγγελίες μέχρι να ειδοποιηθούμε ότι θα μπορούμε να στείλουμε ξανά. Οι παραγγελίες θα φυλάσσονται από εμάς μέχρι να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να αποστέλλουμε. Η ιστοσελίδα μας παραμένει ανοιχτή για παραγγελίες και για να μπορείτε να κλειδώσετε τις τιμές - Eπιχειρησιακή ενημέρωσ

Δωρεάν ασφαλισμένα μεταφορικά στην Ελλάδα

Άνοιγμα μενού Κλείσιμο μενού Μενού
Ανοίξτε το μενού των διαγραμμάτων Κλείστε το μενού των διαγραμμάτων Διαγράμματα

Καλέστε μας: 211 198 2888, 7 ημέρες, 7πμ - 10μμ

Τώρα στην Ελλάδα με Δωρεάν Ασφαλισμένη Παράδοση

Ουγγιά Γραμμάριο
Χρυσός 1.440,61 € 46,317 €
Ασήμι 12,769 € 0,4105 €

Ενημερώθηκε 08:14 EEST 01/04/20

£ $

Eπιχειρησιακή ενημέρωσ


Λόγω της αβεβαιότητας σχετικά με την εξάπλωση του Κορωνιού Covid-19, αναμένουμε ιδιαίτερα αυξημένη ζήτηση.

.

Απόθεμα

Η ομάδα μας δουλεύει εξαιρετικά σκληρά για να μπορέσει να διασφαλίσει το απόθεμα για τους πελάτες λόγω της μεγάλης ζήτησης. Ανανεώνουμε συχνά την ιστοσελίδα μας και προσθέτουμε τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα.

  • Σε απόθεμα – Σημαίνει ότι έχουμε το απόθεμα διαθέσιμο. Μπορείτε να επιλέξετε δωρεάν αποστολή κατά την καταχώρηση της παραγγελίας.
  • Ειδοποιήστε με – Χρησιμοποιήστε αυτή την επιλογή εάν θέλετε να σας στείλουμε email όταν το προϊόν είναι ξανά σε απόθεμα.

.

Ώρες λειτουργίας

Λόγω της μεγάλης ζήτησης και της μεταβλητότητας των τιμών θα μπορείτε να καταχωρείτε παραγγελίες μεταξύ 11:00 πμ και 7:30 μμ Δευτέρα με Παρασκευή.

.

Αποστολή

Λόγω των προκλήσεων που αντιμετωπίζουμε με τις αποστολές προϊόντων από τους προμηθευτές μας δεν θα μπορούμε να αποστείλουμε παραγγελίες που τοποθετήθηκαν και πληρώθηκαν μετά την 16/03/2020. Θα μπορούμε να αποστείλουμε ξανά όταν έχουμε κάποιο νεότερο σχετικά με την κατάσταση. Αυτό δεν επηρεάζει την καταχώρηση παραγγελιών καθώς μπορείτε να κλειδώσετε τις τιμές.

.

Ακυρώσεις

Όπως συμβαίνει κανονικά δεν υπάρχει νόμιμο δικαίωμα για την ακύρωση παραγγελιών όταν τοποθετηθεί στο πλαίσιο των κανονισμών για τις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες (Distance Marketing 2004). Αυτό συμβαίνει επειδή τα αγαθά που παρέχουμε εξαρτώνται από τις διακυμάνσεις στις χρηματοπιστωτικές αγορές. Οποιεσδήποτε ακυρώσεις θα συνεπάγονται ένα τέλος τερματισμού 25 ευρώ συν οποιαδήποτε μετακίνηση στις υποκείμενες τιμές των μετάλλων.

.

Πώληση πίσω σε εμάς

Δυστυχώς δεν είμαστε σε θέση να δεχτούμε νέες πωλήσεις που απαιτούν ταχυδρομικά τέλη σε εμάς. Αυτό οφείλεται στο ενδεχόμενο καθυστέρησης των πακέτων που φτάνουν σε εμάς, στην δυνατότητα μας να σας εγγυηθούμε την τιμή σε περίπτωση καθυστέρησης των παραδόσεων και σε περιορισμούς όσον αφορά τον έγκαιρο έλεγχο των προϊόντων. Λαμβάνουμε μία υπεύθυνη προσέγγιση για να διασφαλίσουμε ότι δεν θα υποσχεθούμε κάτι που δεν μπορούμε να υλοποιήσουμε για τον πελάτη.