ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗ ΠΕΛΑΤΏΝ: Παρακαλώ σημειώστε ότι ο ελληνόφωνος συνάδελφός μας απουσιάζει, όλες οι επικοινωνίες θα γίνονται προσωρινά στα αγγλικά. Λυπούμαστε για την ταλαιπωρία. Λόγω μεγάλης ζήτησης δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα αποστείλουμε την ίδια μέρα. Η αποστολή παραγγελιών θα γίνει μέσα σε 3 - 5 εργάσιμες.

211 198 2888 Τηλέφωνο: 7 μέρες, 7π.μ. - 10 μ.μ. Δωρεάν ασφαλισμένα μεταφορικά

Ασήμι Σκραπ 925 Τιμές

Scrap Silver Ασήμι Σκραπ (925)

Επιθυμείτε να πουλήσετε το ασήμι σας; Καλέστε μας στο 211 198 2888 για να σας δώσουμε μία εκτίμηση για το ασήμι που επιθυμείτε να πουλήσετε.

.

Αγοράζουμε ασήμι, σε τιμές εώς και 88% της τρέχουσας τιμής του μετάλλου. Η πώληση των προϊόντων σας από ασήμι είναι εύκολη και γρήγορη. Θα σας πληρώσουμε με τραπεζική μεταφορά μέσα σε 3 εργάσιμες μέρες από την μέρα που θα παραλάβουμε τα προϊόντα σας.

Εισάγετε το βάρος και την καθαρότητα του προϊόντος σας στον υπολογιστή τιμής που βρίσκεται παρακάτω και θα σας πληρώσουμε με βάση τις τρέχουσες τιμές του μετάλλου.

925 Σκραπ Ασήμι Τιμή ανά γραμμάριο (€)

Καθαρότητα 5kg+ 1kg - 5kg 500g - 1kg 0 - 500g
Ασήμι 925 βαθμών

Σκραπ Ασήμι Υπολογισμός τιμής

Απλώς εισαγάγετε την ποσότητα silver που έχετε σε γραμμάρια και τη καθαρότητα και θα σας παρέχουμε μια ακριβής προσφορά

Βάρος σε γραμμάρια
Καθαρότητα

Πόσο αξίζει καθαρό ασήμι 92.5%;

Το καθαρό ασήμι έχει καθαρότητα 92.5%. Κοσμήματα που φτιάχνονται από καθαρό ασήμι έχουν την ίδια περιεκτικότητα με τα νομίσματα και ράβδους από καθαρό ασήμι. Χρησιμοποιούμε τις τρέχουσες τιμές του μετάλλου για να προσδιορίσουμε την αξία του προϊόντος σας. Οι τιμές μας ανανεώνονται ανά 2 λεπτά για να εξασφαλίσουμε ότι σας δίνουμε την καλύτερη δυνατή τιμή.

.

Πώληση ασημένιων νομισμάτων και ράβδων

Πληρώνουμε μέχρι και 100% της τρέχουσας τιμής του μετάλλου για νομίσματα και ράβδους.