ΑΓΟΡΆ: Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι έχουμε αρχίσει τις αποστολές στην Ελλάδα, οι οποίες έρχονται από την ΕΕ χωρίς τελωνειακές χρεώσεις.

211 198 2888 Τηλέφωνο: 7 μέρες, 7π.μ. - 10 μ.μ. Δωρεάν ασφαλισμένα μεταφορικά

Χρυσός Σκραπ 9 Καράτια Τιμές

Scrap Gold

Πουλήστε Χρυσό Σκραπ 9 Καρατίων

Θέλετε να πουλήσετε τον χρυσό σας; Στο XrysosOnline σας προσφέρουμε γρήγορη και άμεση εξυπηρέτηση. Μπορείτε να καλέσετε στο 211 198 2888 σήμερα για πουλήσετε το χρυσό σας 22 καρατίων.

Η εξυπηρέτηση πελατών μας μπορεί να σας βοηθήσει σε όλη την διαδικασία πώλησης και να απαντήσει σε οποιαδήποτε απορία σας.

  1. Καλέστε για την εκτίμηση του χρυσού σας και για να κλειδώσετε την τιμή.
  2. Αποστείλετε τα αντικείμενα σας με ασφαλισμένα μεταφορικά.
  3. Λαμβάνετε την πληρωμή με τραπεζική μεταφορά

Σας προτείνουμε να ασφαλίσετε το πακέτο σας έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε ότι ο χρυσός σας θα φτάσει σε εμάς σε πολύ καλή κατάσταση.

9ct Σκραπ Χρυσός Τιμή ανά γραμμάριο (€)

Καθαρότητα 500g + 101 - 500g 21 - 100g 0 - 20g
9 καράτια

Σκραπ Χρυσός Υπολογισμός τιμής

Απλώς εισαγάγετε την ποσότητα gold που έχετε σε γραμμάρια και τη καθαρότητα και θα σας παρέχουμε μια ακριβής προσφορά

Βάρος σε γραμμάρια
Καθαρότητα

Πόσο αξίζει χρυσός 9 καρατίων?

9 καράτια χρυσού είναι η χαμηλότερη καθαρότητα χρυσού που αγοράζουμε. Περιέχει 37.5% καθαρού χρυσού. Μπορούμε να πληρώσουμε μέχρι και 95% της τρέχουσας τιμής του χρυσού, αναλόγως με την ποσότητα που θέλετε να πουλήσετε.

Μπορείτε να μας καλέσετε στο 211 198 2888 ή να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή τιμής χρυσού σκραπ. Οι τιμές μας βασίζονται στην τρέχουσα τιμή χρυσού και ανανεώονται ανά 2 λεπτά, για να εξασφαλίσουμε ότι σας δίνουμε ανταγωνιστικές τιμές. Επιλέξτε την καθαρότητα του χρυσού που επιθυμείτε να πουλήσετε και το βάρος του χρυσού σας και θα σας δώσουμε μια εκτίμηση για το χρυσό σας.