ΔΙΑΚΟΠΕΣ: Λόγω αργίας, οι παραγγελίες δεν θα αποσταλούν τη Δευτέρα 20 Μαΐου. Ο ιστότοπος θα παραμείνει ανοιχτός για να δέχεται παραγγελίες κανονικά.

Μικρά Χρυσά Νομίσματα Αγγλίας

Η κατηγορία αυτή περιέχει μισά χρυσά νομίσματα Αγγλίας, νομίσματα του ενός τετάρτου και του ενός δεκάτου. Όλες αυτά τα νομίσματα είναι διαθέσιμα σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές και προορίζονται τόσο για συλλέκτες όσο και για επενδυτές.

Το XrysosOnline ανήκει στο BullionByPost και είναι ένας από τους εγκεκριμένους προμηθευτές του Βασιλικού Νομισματοκοπείου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 211 198 2888.

Ταξινόμηση κατά:

1/4oz Britannia Years

Σε απόθεμα

Τα χρυσά νομίσματα Britannia κόπηκαν πρώτη φορά από το Βασιλικό Νομισματοκοπείο το 1987 και αρχικά είχαν καθαρότητα 0.971 (97.1% ή 22 καράτια). Από το 2013, η καθαρότητα έχει αυξηθεί σε 0.9999 (24 καράτια καθαρού χρυσού) καθιστώντας την Britannia ένα από τα αγαπημένα νομίσματα τόσο για επενδυτές όσο και για συλλεκτές. 

Το 'Britannia' είναι το αρχαίο όνομα της Μεγάλης Βρεταννίας και τον τελευταίο αιώνα έχει σχετιστεί με την Ρωμαϊκή Κυριαρχία. 

Η Britannia συμβολίζει την δύναμη, κυριαρχία, αλλά και ειρήνη και κομψότητα, μια αναπαράσταση της Μεγάλης Βρετανίας. Το 2017 γιορτάζει την 30ή επέτειο της Britannia και διαθέτει μία ανανεωμένη εικόνα για την ανάμνηση της περίστασης.

Με ονομαστική αξία έως και 500 λίρες στερλίνες, η Britannia δεν υπόκειται σε Φ.Π.Α. Η Britannia είναι ιδιαίτερα γνωστή τόσο σε επενδυτές όσο και σε συλλέκτες. 

linkedin