ΑΓΟΡΆ: Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι έχουμε αρχίσει τις αποστολές στην Ελλάδα, οι οποίες έρχονται από την ΕΕ χωρίς τελωνειακές χρεώσεις.

211 198 2888 Τηλέφωνο: 7 μέρες, 7π.μ. - 10 μ.μ. Δωρεάν ασφαλισμένα μεταφορικά

Πουλήστε χρυσό και ασήμι

Πώληση – Δυστυχώς αυτή η υπηρεσία δεν έχει αρχίσει ακόμη, θα υπάρχει ενημέρωση στον ιστότοπό μας μόλις κάνουμε επανεκκίνηση.

Αγοράζουμε χρυσό και ασήμι σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 211 198 2888 για να κλειδώσουμε τις τιμές.

Καθώς τα γραφεία μας βρίσκονται στην Αγγλία εάν επιθυμείτε να πουλήσετε τότε θα πρέπει να μας στείλετε τα προιόντα στην διεύθυνση μας στο Μπερμινγχαμ της Αγγλίας. Μόλις παραλάβουμε τα αντικέιμενα, τα ελέγχουμε και κάνουμε την πληρωμή με τραπεζική μεταφορά. Τα χρήματα θα είναι στο λογαριασμό σας μέσα σε 5 εργάσιμες μέρες.

Θα πρέπει να αποστείλετε τα προιόντα με ασφαλισμένα μεταφορικά και να έχετε τον αριθμό παρακολούθησης του πακέτου ώστε να μπορείτε να ενημερωθείτε για την πορεία του.

Αγοράζουμε δίαφορες ράβδους και νομίσματα τα οποία μπορείτε να βρείτε παρακάτω. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τα αντικείμενα που θέλετε να πουλήσετε παρακάτω παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 211 198 2888.

Πουλήστε χρυσό

Πουλήστε Χρυσός Μπάρες
Πουλήστε σκραπ Χρυσός

Πουλήστε ασήμι

Πουλήστε Ασήμι Μπάρες
Πουλήστε σκραπ Ασήμι

Προσπαθείτε να πουλήσετε το χρυσό και το ασήμι σας; Αγοράζουμε μπάρες από χρυσό και ασήμι, νομίσματα και σκραπ στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Μπορείτε να μας πουλήσετε χρυσό και ασήμι γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια. Απλά ενημερωθείτε για τις τιμές από την λίστα για πωλήσεις και καλέστε μας για να συμφωνήσουμε την τιμή. Στείλετε το προϊόν σε εμάς και θα σας στείλουμε τα χρήματά σας.