ΔΙΑΚΟΠΕΣ: Λόγω αργίας, οι παραγγελίες δεν θα αποσταλούν τη Δευτέρα 20 Μαΐου. Ο ιστότοπος θα παραμείνει ανοιχτός για να δέχεται παραγγελίες κανονικά.

211 198 2888 Δευτέρα - Παρασκευή, 10:30 - 19:00 Δωρεάν ασφαλισμένη αποστολή για παραγγελίες άνω των €2,000

Πουλήστε χρυσό

Πουλήστε το χρυσό και το ασήμι σας - Διαθέσιμο σύντομα!

Εργαζόμαστε σκληρά για να διασφαλίσουμε ότι όλα είναι έτοιμα, σύμφωνα με τους νέους εμπορικούς κανονισμούς της ΕΕ, για να αγοράσουμε πίσω τα χρυσά και ασημένια νομίσματα και ράβδους σας. Στόχος μας είναι να αποκαταστήσουμε αυτή την υπηρεσία το συντομότερο δυνατό.

Μόλις είναι διαθέσιμη η δυνατότητα πώλησης, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών μας για να κλειδώσετε την τιμή των αντικειμένων σας. Μέχρι τότε, μπορείτε ακόμα να λάβετε μια προσφορά για την αξία των αντικειμένων σας χρησιμοποιώντας τη σελίδα μας για πώληση σύμφωνα με την τρέχουσα τιμή της αγοράς.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την πώληση των πολύτιμων μετάλλων σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected] ή τηλεφωνήστε μας στο 211 198 2888 / 22 030 880 μεταξύ 10.30 π.μ. και 8 μ.μ. από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Αγοράζουμε χρυσό και ασήμι σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 211 198 2888 για να κλειδώσουμε τις τιμές.

Καθώς τα γραφεία μας βρίσκονται στην Αγγλία εάν επιθυμείτε να πουλήσετε τότε θα πρέπει να μας στείλετε τα προιόντα στην διεύθυνση μας στο Μπερμινγχαμ της Αγγλίας. Μόλις παραλάβουμε τα αντικέιμενα, τα ελέγχουμε και κάνουμε την πληρωμή με τραπεζική μεταφορά. Τα χρήματα θα είναι στο λογαριασμό σας μέσα σε 5 εργάσιμες μέρες.

Θα πρέπει να αποστείλετε τα προιόντα με ασφαλισμένα μεταφορικά και να έχετε τον αριθμό παρακολούθησης του πακέτου ώστε να μπορείτε να ενημερωθείτε για την πορεία του.

Αγοράζουμε δίαφορες ράβδους και νομίσματα τα οποία μπορείτε να βρείτε παρακάτω. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τα αντικείμενα που θέλετε να πουλήσετε παρακάτω παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 211 198 2888.

Πουλήστε χρυσό

Πουλήστε Χρυσός Μπάρες
Πουλήστε σκραπ Χρυσός

Προσπαθείτε να πουλήσετε το χρυσό σας; Αγοράζουμε μπάρες και νομίσματα από χρυσό στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Μπορείτε να μας πουλήσετε χρυσό γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια. Απλά ενημερωθείτε για τις τιμές από την λίστα για πωλήσεις και καλέστε μας για να συμφωνήσουμε την τιμή. Στείλτε το προϊόν σε εμάς και θα σας στείλουμε τα χρήματά σας.