Δωρεάν ασφαλισμένα μεταφορικά στην Ελλάδα

Άνοιγμα μενού Κλείσιμο μενού Μενού
Ανοίξτε το μενού των διαγραμμάτων Κλείστε το μενού των διαγραμμάτων Διαγράμματα

Καλέστε μας: 211 198 2888, 7 ημέρες, 7πμ - 10μμ

Τώρα στην Ελλάδα με Δωρεάν Ασφαλισμένη Παράδοση

Ουγγιά Γραμμάριο
Χρυσός 1.580,24 € 50,806 €
Ασήμι 20,299 € 0,6526 €

Ενημερώθηκε 18:12 EET 30/11/21

£ $

Πουλήστε χρυσό και ασήμι


Αγοράζουμε χρυσό και ασήμι σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 211 198 2888 για να κλειδώσουμε τις τιμές.

Καθώς τα γραφεία μας βρίσκονται στην Αγγλία εάν επιθυμείτε να πουλήσετε τότε θα πρέπει να μας στείλετε τα προιόντα στην διεύθυνση μας στο Μπερμινγχαμ της Αγγλίας. Μόλις παραλάβουμε τα αντικέιμενα, τα ελέγχουμε και κάνουμε την πληρωμή με τραπεζική μεταφορά. Τα χρήματα θα είναι στο λογαριασμό σας μέσα σε 5 εργάσιμες μέρες.

Θα πρέπει να αποστείλετε τα προιόντα με ασφαλισμένα μεταφορικά και να έχετε τον αριθμό παρακολούθησης του πακέτου ώστε να μπορείτε να ενημερωθείτε για την πορεία του.

Αγοράζουμε δίαφορες ράβδους και νομίσματα τα οποία μπορείτε να βρείτε παρακάτω. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τα αντικείμενα που θέλετε να πουλήσετε παρακάτω παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 211 198 2888.

Πουλήστε χρυσό


Πουλήστε ασήμιΠροσπαθείτε να πουλήσετε το χρυσό και το ασήμι σας; Αγοράζουμε μπάρες από χρυσό και ασήμι, νομίσματα και σκραπ στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Μπορείτε να μας πουλήσετε χρυσό και ασήμι γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια. Απλά ενημερωθείτε για τις τιμές από την λίστα για πωλήσεις και καλέστε μας για να συμφωνήσουμε την τιμή. Στείλετε το προϊόν σε εμάς και θα σας στείλουμε τα χρήματά σας.