Σχετικά με εμάς


O XrysosOnline ανήκει στο BullionByPost τον Νο. 1 διαδικτυακό προμηθευτή χρυσού παγκοσμίως. Τόσο ο XrysosOnline όσο και το BullionByPost είναι μέρος της Jewellery Quarter Bullion Limited (JQB Ltd).

Ιδρύσαμε το BullionByPost για να προσφέρουμε ένα εύκολο και ασφαλή τρόπο για να μπορείτε να αγοράσετε σε πολύ χαμηλές τιμές ιδανικές για επενδύσεις. Προσφέρουμε μία μεγάλη ποικιλία από μπάρες από χρυσό και ασήμι και νομίσματα από χρυσό και ασήμι.

Η επιτυχής προσπαθειά μας να επεκταθούμε στην κεντρική Ευρώπη και στην Αμερική και οι διάφορες ιστοσελίδες μας στην Ιρλανδία, την Γαλλία και την Ιταλία μας οδήγησαν στην απόφαση να επεκταθούμε και στην Ελλάδα.

Είμαστε δεσμευμένοι να προσφέρουμε χαμηλές τιμές και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση πελατών. Μπορείτε να ρίξετε μία ματιά στις 20,000 κριτικές των πελατών μας για να μάθετε περισσότερα για το τί πιστεύουν οι πελάτες μας για εμάς στο eKomi.

Προσφέρουμε δωρεάν ασφαλισμένα μεταφορικά στην Ελλάδα. Όλα τα δέματα μας είναι διακριτικά και αποστέλλονται απευθείας στην πόρτα σας.

Εάν έχετε κάποια ερώτηση, μπορείτε να μας καλέσετε στο 211 198 2888 ή να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας μας ώστε να μπορέσουμε να σας βοηθήσουμε. Εναλλακτικά, μπορείτε να επισκεφθείτε την σελίδα μας για το πως να αγοράσετε η οποία θα σας βοηθήσει να καταννοήσετε την διαδικασία αγοράς.

Είστε καινούργιος στην αγορά χρυσού;

Μπορείτε να ρίξετε μία ματιά στον οδηγό επενδύσεών μας ο οποίος περιέχει χρήσιμες πληροφορίες για κάθε επενδυτή. Είτε είστε καινούργιος στον τομέα των επενδύσεων είτε έχετε αρκετή εμπειρία, ο οδηγός αυτός θα σας φανεί χρήσιμος καθώς περιέχει πληροφορίες για το πως να αγοράσετε χρυσό, γιατί να αγοράσετε, από που να αγοράσετε και πως θα μπορέσετε να φυλάξετε το χρυσό σας.

Εγκεκριμένος Προμηθευτής

Το BullionByPost είναι ένας από τους εγκεκριμένους προμηθευτές των μεγαλύτερων παρασκευαστών νομισμάτων και ράβδων πολύτιμων μετάλλων όπως η Metalor, Umicore και η Heraeus. Η εταιρεία μας είναι επίσης εγκεκριμένος προμηθευτής του Βασιλικού Νομισματοκοπείου.

Στο XrysosOnline πουλάμε μόνο ράβδους και νομίσματα που έχουν εγκριθεί από τη Διεθνή Νομισματική Ένωση του Λονδίνου.

linkedin