Από πού να αγοράσετε χρυσό; Το καλύτερο μέρος για να αγοράσετε χρυσό στην ΕΕ


Από πού να αγοράσετε χρυσό;

Έχοντας επιλέξει να επενδύσει, ένα από τα επόμενα ερωτήματα που αντιμετωπίζουν οι επενδυτές είναι από πού να αγοράσουν χρυσό; Η έρευνα είναι το παν. Η επένδυση σε χρυσό είναι μια απόφαση που δεν θα πρέπει να πάρετε ελαφρά και θα πρέπει να υποστηρίζεται από τη δική σας έρευνα. Το ίδιο περίπου, όταν πρόκειται να επιλέξετε τον επιλεγμένο έμπορο χρυσού, η έρευνα είναι μεγάλης σημασίας. Όταν επενδύετε τα χρήματα που κερδίσατε με κόπο, είναι σημαντικό να αισθάνεστε άνετα και να επιλέγετε έναν αξιόπιστο και έμπιστο έμπορο.

Εδώ στο XrysosOnline, συχνά αναφερόμαστε και θεωρούμαστε το καλύτερο μέρος για να αγοράσετε χρυσό στην Ευρώπη - εργαζόμαστε σκληρά για να διατηρήσουμε αυτή τη φήμη, αλλά πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό οι άνθρωποι να καταλήξουν μόνοι τους σε αυτό το συμπέρασμα. Σας συμβουλεύουμε να λάβετε υπόψη σας τα ακόλουθα όταν προσπαθείτε να βρείτε το καλύτερο μέρος για να αγοράσετε επενδυτικό χρυσό:


Η έρευνα στο Διαδίκτυο είναι το κλειδί

Ένα από τα πρώτα βήματα στην επιλογή του τόπου αγοράς χρυσού θα πρέπει να είναι η έρευνα ορισμένων από τις εταιρείες εκεί έξω, και το διαδίκτυο είναι το καλύτερο μέρος για να διεξάγετε την έρευνά σας. Το διαδίκτυο περιέχει πληροφορίες σχετικά με τις αμερόληπτες εμπειρίες, απόψεις και συστάσεις εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Από πού μπορείτε να ξεκινήσετε καλύτερα από το να πληκτρολογήσετε το εμπορικό σήμα της εταιρείας στο Google;

Αυτό θα σας επιστρέψει μια πληθώρα σχετικών αποτελεσμάτων αναζήτησης. Θα σας συμβουλεύαμε να αναζητήσετε οτιδήποτε σας φαίνεται ύποπτο και να το ερευνήσετε περαιτέρω. Εδώ στην XrysosOnline, είμαστε υπερήφανοι για τη διαφανή και αξιόπιστη λειτουργία των επιχειρήσεων και ενθαρρύνουμε τους πελάτες μας να ερευνήσουν το ιστορικό της εταιρείας μας και τη φήμη μας στο διαδίκτυο. Ενθαρρύνεται η διεξαγωγή διαδικτυακής έρευνας, καθώς το διαδίκτυο είναι η απόλυτη, αμερόληπτη πηγή ελεύθερου λόγου και ανοιχτών απόψεων μακριά από την επιρροή του ελέγχου μιας εταιρείας.


Ανεξάρτητες κριτικές πελατών

Ερευνήστε κριτικές πελατών σε ανεξάρτητους ιστότοπους κριτικών. Επιτόπιες μαρτυρίες και εγκρίσεις σε ιστοσελίδες εμπόρων είναι χρήσιμες, ωστόσο οι κριτικές πελατών που φιλοξενούνται σε ανεξάρτητους δικτυακούς τόπους είναι πολύ πιο αξιόπιστες. Αναζητήστε ειδικούς σε θέματα αξιολόγησης, όπως η eKomi, η οποία προσφέρουν μια υπηρεσία ανεξάρτητη από την εισροή της εν λόγω εταιρείας. Αυτό αφαιρεί το στοιχείο του ελέγχου από την εταιρεία και διασφαλίζει πως μόνο πραγματικές κριτικές από γνήσιους πελάτες δημοσιεύονται.

Ένας αποτελεσματικός τρόπος για να εντοπίσετε αξιόπιστες κριτικές είναι να πληκτρολογήσετε το όνομα του εμπόρου επενδυτικών μετάλλων στο Google, ακολουθούμενο από τη λέξη "κριτικές", για παράδειγμα "bullion by post κριτικές". Εμείς θα συμβουλεύαμε ότι οτιδήποτε κάτω από 4,7 στα 5 θα απαιτούσε σοβαρή περαιτέρω έρευνα. Εκτός από την ίδια τη βαθμολογία, να έχετε υπόψη σας ότι οι εταιρείες με περιορισμένες διαδικτυακές κριτικές - ίσως λιγότερες από 500 - μπορεί να μην εμπορεύονται για πολύ καιρό ή να μην έχουν αρκετά μεγάλο πελατολόγιο.Εδώ στο BullionByPost (ή XrysosOnline), είμαστε υπερήφανοι για την βραβευμένη ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας και πιστεύουμε ότι η εξυπηρέτηση πελατών είναι ο ακρογωνιαίος λίθος όλων των επιτυχημένων επιχειρήσεων.

Έχουμε λάβει πάνω από 23,500 ανεξάρτητες αξιολογήσεις πελατών με μέση βαθμολογία 4,9/5.

Διαβάστε περισσότερα για το τι λένε οι πελάτες μας για εμάς


Από στόμα σε στόμα

Από στόμα με στόμα είναι μια άλλη αποτελεσματική μέθοδος έρευνας. Οι προσωπικές συστάσεις από μέλη της οικογένειας, φίλους, συναδέλφους ή άλλους επενδυτές μπορούν επίσης να αποδειχθούν αποτελεσματικές στην εμπέδωση της απαραίτητης εμπιστοσύνης σε μια εταιρεία για την πραγματοποίηση μιας παραγγελίας. Το να μιλήσετε σε ένα έμπιστο πρόσωπο για τις εμπειρίες του μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μάθετε από πού να αγοράσετε το χρυσό σας.


Να είστε ασφαλισμένοι

Όταν αγοράζετε ράβδους είναι μεγάλης σημασίας το δέμα σας να είναι πλήρες ασφαλισμένο. Εάν
αυτό δεν ανακοινώνεται με σαφήνεια από τον έμπορο, τότε έχετε λόγους να πιστεύετε ότι αυτό δεν
ισχύει. Εδώ στο XrysosOnline παρέχουμε δωρεάν, πλήρως ασφαλισμένη παράδοση σε όλες τις
παραγγελίες οποιασδήποτε αξίας. Είμαστε ασφαλισμένοι μέχρι €60,000 ανά δέμα με την Lloyds of
London και δεν αποστέλλουμε ποτέ δέμα μεγαλύτερης αξίας με τη μία. Οι παραγγελίες άνω των €60,000
αποστέλλονται ξεχωριστά, με το δεύτερο δέμα να μην αποστέλλεται μέχρι να παραλάβετε το πρώτο.
Σημειώστε ότι όλα τα δέματα συσκευάζονται διακριτικά για λόγους ασφαλείας.
Ενημερωθείτε για τα κρυφά κόστη

Προσέξτε τα κρυφά κόστη, καθώς αυτά μπορούν γρήγορα να μετατρέψουν μια καλή συμφωνία σε κάτι πολύ λιγότερο αποτελεσματικό. Πολλοί έμποροι αποτυγχάνουν να αποκαλύψουν τα κρυφά κόστη από τις τιμές που αναφέρουν τόσο στο διαδίκτυο όσο και μέσω τηλεφώνου. Συχνά χρεώνονται επιπλέον έξοδα για την παραλαβή των φυσικών προϊόντων, όπως ταχυδρομικά έξοδα, έξοδα ασφάλισης, έξοδα χειρισμού, κάψουλες νομισμάτων και άλλα. Εδώ στο XrysosOnline, στόχος μας είναι να κάνουμε τη διαδικασία αγοράς χρυσού απλή, διάφανη και ξεκάθαρη, καθώς οι τιμές που παραθέτουμε online και μέσω τηλεφώνου περιλαμβάνουν δωρεάν πλήρως ασφαλισμένη παράδοση. Επιπλέον, τα δέματά μας αποστέλλονται την ίδια ημέρα που θα λάβουμε την πληρωμή (το αργότερο έως τις 12:00).


Διαδικτυακή παρουσία

Μια άλλη χρήσιμη άσκηση που μπορείτε να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε το Google για να αναζητήσετε όρους αναζήτησης που σχετίζονται συχνά με το θέμα, όπως ράβδοι χρυσού και χρυσά νομίσματα. Η Google διαθέτει μια έξυπνη τεχνική η οποία κατατάσσει τους ιστότοπους που σχετίζονται με τη φράση αναζήτησης που πληκτρολογείται στο πλαίσιο αναζήτησης. Επιστρέφοντας έναν ιστότοπο μέσα στα 3 πρώτα αποτελέσματα μιας αναζήτησης, προσθέτει αξιοπιστία ότι ο ιστότοπος αυτού του εμπόρου είναι αξιόπιστος και έχει μεγάλη επισκεψιμότητα από πελάτες.

Σε έναν κόσμο αυξανόμενης παρουσίας των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, πολλές εταιρείες θα έχουν μεταξύ άλλων σελίδα στο Facebook, το Twitter ή το Instagram. Αυτές μπορούν να αποδειχθούν ένας χρήσιμος τρόπος για να ελέγξετε αν η εταιρεία είναι ενεργή και τι λένε οι άνθρωποι γι' αυτήν. Αν και δεν αποτελούν απαίτηση, μπορούν να σας βοηθήσουν να σχηματίσετε μια εικόνα της εταιρείας που εξετάζεται.


Αγοράστε μόνο αν είστε ευχαριστημένοι

Τέλος και το πιο σημαντικό, αφού κάνετε την έρευνά σας, τοποθετήστε την παραγγελία σας μόνο από το επιλεγμένο έμπορο εάν είστε σίγουροι και ευχαριστημένοι με την απόφασή σας. Εδώ στο XrysosOnline, η πολιτική μας είναι να ενθαρρύνουμε τους επενδυτές να συνεργαστούν μαζί μας μόνο εάν αισθάνονται απόλυτα άνετα με τη συναλλαγή.

Ως ο μεγαλύτερος διαδικτυακός έμπορος επενδυτικών μετάλλων στο Ηνωμένο Βασίλειο, το XrysosOnline θεωρείται συχνά ως το καλύτερο μέρος για την αγορά χρυσού στην Ευρώπη. Παρακαλούμε σημειώστε ότι αυτές οι συμβουλές πρέπει να χρησιμοποιηθούν καθαρά ως οδηγός και ενθαρρύνουμε τους πελάτες να καθοδηγούνται από τη δική τους έρευνα και διαίσθηση.

Το XrysosOnline δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη εάν αποφασίσετε να δώσετε μια παραγγελία σε έναν άλλο έμπορο εκτός από εμάς, με την οποία δεν είστε απόλυτα ευχαριστημένοι. Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε από τις 23,500+ κριτικές που έχουν γράψει οι πελάτες μας για εμάς μέσω ανεξάρτητης ιστοσελίδας αξιολόγησης πελατών.Σχετικοί σύνδεσμοι
: Αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την επένδυση σε χρυσό, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την έμπειρη και φιλική μας ομάδα στο 211 198 2888 από Ελλάδα ή στο 22 030 880 από Κύπρο, η οποία θα χαρεί να σας μιλήσει για οποιαδήποτε απορία έχετε. Εναλλακτικά, μπορείτε να μας στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση [email protected] ή [email protected] και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

linkedin