ΔΙΑΚΟΠΕΣ: Λόγω αργίας, οι παραγγελίες δεν θα αποσταλούν τη Δευτέρα 20 Μαΐου. Ο ιστότοπος θα παραμείνει ανοιχτός για να δέχεται παραγγελίες κανονικά.

211 198 2888 Δευτέρα - Παρασκευή, 10:30 - 19:00 Δωρεάν ασφαλισμένη αποστολή για παραγγελίες άνω των €2,000

Γιατί να αγοράσετε Φυσικό Χρυσό; Φυσικός χρυσός έναντι ETF’s


Υπάρχουν πραγματικά πολλά οφέλη και πλεονεκτήματα από την κατοχή φυσικού χρυσού έναντι του ηλεκτρονικού χρυσός ή χάρτινος χρυσός. Παρά το γεγονός ότι έχει περάσει περισσότερο από μια δεκαετία από τη Μεγάλη Ύφεση, εξακολουθεί να υπάρχει αστάθεια στο τραπεζικό σύστημα, έλλειψη δανεισμού, αύξηση των επιτοκίων, στα ύψη πληθωρισμό και περισσότερες υφέσεις.

Ο χρυσός προσφέρει μια ευπρόσδεκτη προστασία στις αναταράξεις. Ο φυσικός χρυσός είναι ένα διαχρονικό αγαθό που θα έχει πάντα μια αξία και διαρκεί πάντα στη δοκιμασία του χρόνου. Ο φυσικός χρυσός παρέχει την απόλυτη ασφάλιση του πλούτου σας έναντι οποιασδήποτε μελλοντικής οικονομικής κρίσης σε ένα ευρύτερο περιβάλλον με υποτονική οικονομία.

Τον Σεπτέμβριο του 2008, ο πρώην καγκελάριος του Ηνωμένου Βασιλείου Άλιστερ Ντάρλινγκ ανακοίνωσε ότι οι άνθρωποι ήταν μόλις 2 ώρες μακριά από το να μην μπορούν να κάνουν ανάληψη των δικών τους χρημάτων από Βρετανικές τράπεζες. Στο απόγειο της τραπεζικής κρίσης, ο Ντάρλινγκ διευκρίνισε ότι η σχεδόν κατάρρευση της Βασιλικής τράπεζας της Σκωτίας (RBS) θα είχε αναπόφευκτα και γρήγορα εξαπλωθεί σε άλλες τράπεζες εάν δεν υπήρχε η έκτακτη διάσωση £50 δισεκατομυρίων. Αυτή η δήλωση από μόνη της είναι αρκετή για να σας ανατριχιάσει.

Buy Gold - Buy Physical Gold Bullion


Το μειονέκτημα των ETF’s:

Η παλιά παροιμία του «αν δεν το κρατάς, δεν το κατέχεις» είναι ιδιαίτερα επίκαιρο εδώ. Ο φυσικός χρυσός σας προσφέρει αυτό το επίπεδο προστασίας και ασφάλειας που δεν προσφέρουν τα ETF’s.

Το Χρυσό ETF είναι ένα αμοιβαίο κεφάλαιο που διαπραγματεύεται σε χρηματιστήριο με τον χρυσό να είναι η αρχή και το μόνο εμπόρευμα που διαπραγματεύεται. Παρόμοια με την τραπεζική κρίση, οι εταιρείες ETF είναι ευάλωτες, απρόβλεπτες και ελέγχονται έξω από τα χέρια σας. Τον Σεπτέμβριο του 2011, η εταιρεία του ETF London Gold Exchange έκλεισε τον ιστότοπό της δηλώνοντας ότι ήταν οριστικά κλειστή για επαγγελματικούς λόγους.

Με το φυσικό χρυσό, αυτό δεν θα σας επηρεάσει άμεσα, καθώς δεν βασίζεστε σε τρίτο άτομο ή εταιρεία για να φροντίσει τον πλούτο σας για εσάς. Με φυσικό χρυσό, το κρατάς, έχεις την ευθύνη: έχετε τον έλεγχο του πλούτου σας που είναι ο απόλυτος τρόπος για να διατηρήσετε τα περιουσιακά σας στοιχεία και να προστατέψετε τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας από οικονομική καταστροφή, εάν συνέβαινε το χειρότερο σενάριο.


Διαποικίληση:

Ενώ ο φυσικός χρυσός είναι ένα ασφαλές καταφύγιο, δεν θα σας συμβουλεύαμε να διαθέσετε ολόκληρο το χαρτοφυλάκιό σας σε χρυσό. Ο φυσικός χρυσός θα πρέπει να προσφέρει μια νέα διάσταση στο χαρτοφυλάκιο πλούτου σας, επενδύοντας ίσως αρχικά μόνο το 5-10% του ρευστού σας πλούτου. Πολλοί επενδυτές επιλέγουν αργότερα να διαθέσουν υψηλότερα ποσοστά στο μέλλον, αλλά βρίσκουμε ότι το 5-10% είναι ένα ιδανικό σημείο εκκίνησης. Ενθαρρύνουμε τους επενδυτές να διαδώσουν τον πλούτο τους. Η διαποικίληση είναι έξυπνη. Ακριβώς όπως τα ακίνητα ήταν ένα καλό μέρος για επένδυση πριν από την κρίση του 2007, ο χρυσός είναι μια σταθερή επένδυση τώρα.

Θα σας συμβουλεύαμε να μην βάζετε όλα τα αυγά σας σε ένα καλάθι, καθώς ο φυσικός χρυσός είναι ο καλύτερος τρόπος για να αντισταθμίσετε τις άλλες επενδύσεις σας.

Η κατανομή των επενδυτικών σας συμφερόντων σε μετοχές, ακίνητα και πολύτιμα μέταλλα είναι ένας σοφός, χαμηλού κινδύνου τρόπος διαχείρισης του χαρτοφυλακίου σας. Εάν οι μετοχές σας υπολειτουργούν, το πιθανότερο είναι ότι η τιμή του χρυσού θα υπερβεί την απόδοση. Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι εάν οι βραχυπρόθεσμες προοπτικές σας για την ευρύτερη οικονομία είναι πολύ θετικές, τότε κρατήστε την επένδυσή σας σε χρυσό στο ελάχιστο, καθώς θα ήταν αναμενόμενο ότι η τιμή του χρυσού μπορεί να χτυπηθεί καθώς η παγκόσμια οικονομία ανακάμπτει και αρχίζει να μεγαλώνει με μεγαλύτερο ρυθμό.

Είναι ένα απίθανο σενάριο όπου όλες οι επενδύσεις θα είναι ανοδικές ανά πάσα στιγμή. Οι επιτυχημένοι επενδυτές εντοπίζουν τις σωστές αγορές τη σωστή στιγμή, με τον φυσικό χρυσό να αποτελεί μεγάλη εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα, καθώς πρόκειται για μια τόσο μακροπρόθεσμη επένδυση, που δεν υπάρχει ποτέ κακός χρόνος για να τον αποκτήσεις.


Η ιστορία δεν λέει ψέματα:

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι μια εταιρεία χρυσού θα συμβούλευε όλους να κατέχουν μια μικρή ποσότητα φυσικού χρυσού, αλλά το κάνουμε με τα στατιστικά στοιχεία για να υποστηρίξουμε τη σύστασή μας.

Τα ιστορικά δεδομένα δείχνουν πώς η τιμή του χρυσού ξεπέρασε σταθερά και με επιτυχία οποιαδήποτε άλλη επένδυση. Ωστόσο, εάν μια ασφαλής επένδυση χαμηλού κινδύνου δεν είναι για εσάς, τότε τα ETF’s προσφέρουν μια πιο κερδοσκοπική εναλλακτική επένδυση. Μια άλλη επιλογή είναι να εισέλθετε στα καλύτερα και των δύο κόσμων: να κάνετε εικασίες σχετικά με την τιμή του χρυσού μέσω ενός Χρυσού ETF καθώς και να αγοράσετε κάποιο φυσικό χρυσό για να εξαπλωθεί και να μειώσετε το στοιχείο του κινδύνου.

Εξακολουθεί να υπάρχει μια λανθασμένη αντίληψη ότι πρέπει να είσαι απείρως πλούσιος για να αγοράσεις χρυσό. Αυτή είναι μια πολύ λανθασμένη αντίληψη. Σε χώρες όπως η Γερμανία, η Αυστρία, η Τουρκία και η Ρωσία, που όλες έχουν βιώσει οικονομική κατάρρευση στην πρόσφατη ιστορία, είναι πολύ συνηθισμένο να κρατάτε φυσικές ράβδους χρυσού και φυσικά νομίσματα χρυσού , ανεξάρτητα από το κοινωνικό δημογραφικό σας. Η Ινδία επίσης, σε όλη την ιστορία, ήταν ένα έθνος που τοποθετούσε τον χρυσό ως ένα ασφαλές καταφύγιο και έναν εξαιρετικό τρόπο προστασίας και διατήρησης του πλούτου .
Αποθήκευση & Ασφαλής Διατήρηση:

Οι περισσότεροι επενδυτές αποθηκεύουν ευχάριστα και με ασφάλεια τα χρυσά τους αντικείμενα στο σπίτι. Εξάλλου, αυτό είναι ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα της φυσικής ιδιοκτησίας ράβδων χρυσού και νομισμάτων. Θα σας συμβουλεύαμε να λάβετε ορισμένα μέτρα για να αποφύγετε να θέσετε σε κίνδυνο την ασφάλεια της επένδυσής σας. Πρώτον, μην παίρνετε κανένα περιττό ρίσκο: κρατήστε το για τον εαυτό σας. Αποφύγετε να πείτε στην οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους ότι έχετε χρυσό στις εγκαταστάσεις, καθώς ποτέ δεν ξέρετε ποιος ακούει ή ποιος μπορεί να το μάθει.

Θυμηθείτε - ο χρυσός είναι εύκολο να κρυφτεί. Λόγω της σημαντικής αξίας του, πρέπει να διαθέτετε αξία εκατομμυρίων λιρών προτού η αποθήκευση γίνει πραγματικό ζήτημα. Κρύψτε το στο πατάρι, στο κελάρι, στον τοίχο, κάτω από τις σανίδες του δαπέδου, σε ένα κουτί παπουτσιών κάτω από το κρεβάτι... οι επιλογές είναι ατελείωτες. Η πρόκληση είναι να το κρύψετε σε ένα μέρος στο οποίο δεν θα είχε εύκολα πρόσβαση ένας εισβολέας, εάν είχατε την ατυχία να σας κλέψουν. Εάν προτιμάτε να μην κρατάτε το χρυσό σας σε απόσταση αναπνοής, μπορείτε να νοικιάσετε μια θυρίδα ασφαλείας από μια τράπεζα.

Όταν νιώσετε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να πουλήσετε τον φυσικό σας χρυσό, η πώληση είναι εξίσου απλή με την εκφόρτωση του Χρυσού ETF σας. Υπάρχει μια σειρά από αξιόπιστους αντιπροσώπους χρυσού σε όλη την Ευρώπη που αγοράζουν και πωλούν χρυσό αξίας εκατομμυρίων λιρών κάθε εβδομάδα. Θα σας συμβουλεύαμε να κάνετε έρευνα στο διαδίκτυο και να επικοινωνήσετε μαζί τους όπου και θα σας προσφερθεί αμέσως μια τιμή για τον χρυσό σας με βάση την τρέχουσα παγκόσμια τιμή χρυσού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο έμπορος χρυσού από τον οποίο αγοράσατε τον χρυσό θα σας προσφέρει συχνά την καλύτερη τιμή ως μέρος της υπηρεσίας εξαγοράς χρυσού.


Φυσικός χρυσός έναντι ETF’s

Φυσικό Χρυσό

Χρυσό ETF

Έλεγχος του πλούτου σας

Κανένας πραγματικός έλεγχος

Πλήρης ιδιοκτησία – αν δεν το κατέχετε…

Δεν έχετε ποτέ χρυσό

Προσωπική ασφάλεια και ψυχική ηρεμία

Απαιτείται εμπιστοσύνη σε τρίτους

Ασφαλής επένδυση

Κερδοσκοπική επένδυση

Μοναδικό στοιχείο στο χαρτοφυλάκιό σας

Παρόμοιο με οποιοδήποτε άλλο μερίδιο ή αμοιβαίο κεφάλαιο

Χαμηλός κίνδυνος

Υψηλότερος κίνδυνος

Ασφάλιση κρίσεων

Ανοιχτή στους ίδιους κινδύνους με όλες τις επενδύσεις

Διαχρονικό περιουσιακό στοιχείο

Δεν είναι περιουσιακό στοιχείο

Κρατήστε για γενιές

Πολύ επικίνδυνο για να το κρατήσετε για γενιές

Μακροπρόθεσμα

Βραχυπρόθεσμα

Δυνητικά κερδοφόρο

Επίσης δυνητικά κερδοφόρο


Στο XrysosOnline συνιστούμε σε όλους να κατέχουν το 5-10% του πλούτου σε φυσικές ράβδους χρυσού και νομίσματα. Είτε είστε συνταξιούχος με μέτριες αποταμιεύσεις είτε δισεκατομμυριούχος μεγιστάνας των επιχειρήσεων, το να κρατάτε φυσικό χρυσό στα χέρια σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προστατεύσετε το δικό σας μέλλον και της οικογένειάς σας.


Σχετικοί σύνδεσμοι: Αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τις επενδύσεις σε ράβδους χρυσού, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την έμπειρη και φιλική μας ομάδα στο 211 198 2888 ή 22 030880, οι οποίοι θα χαρούν να σας μιλήσουν για οποιαδήποτε απορία μπορεί να έχετε. Εναλλακτικά, μπορείτε να μας στείλετε email στη διεύθυνση [email protected] ή [email protected] και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Μπάρες Χρυσού

Σε απόθεμα

Χρυσά Νομίσματα

Σε απόθεμα

linkedin