ΑΓΟΡΆ: Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι έχουμε αρχίσει τις αποστολές στην Ελλάδα, οι οποίες έρχονται από την ΕΕ χωρίς τελωνειακές χρεώσεις.

211 198 2888 Τηλέφωνο: 7 μέρες, 7π.μ. - 10 μ.μ. Δωρεάν ασφαλισμένα μεταφορικά

Εκπτώσεις - 1% έκπτωση στο χρυσό και 3% έκπτωση σε όλα τα άλλα μέταλλα

Χρυσά Νομίσματα

Μεγάλη ποικιλία χρυσών νομισμάτων σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Όλα τα νομίσματα μας παρασκευάζονται από διεθνούς φήμης νομισματοκοπεία. Είμαστε ένας από τους μεγαλύτερους διανομείς του Βασιλικού Νομισματοκοπείου (Royal Mint). O επενδυτικός χρυσός δεν υπόκειται σε Φ.Π.Α και όλες οι τιμές μας περιλαμβάνουν δωρεάν ασφαλισμένα μεταφορικά. 

Ταξινόμηση κατά:

Διεθνή Νομίσματα

Σε απόθεμα

Μικρά Krugerrand

Σε απόθεμα

Χρυσά Νομίσματα - Queen's Beast

Αναμένεται Απόθεμα

Χρυσά Νομίσματα 1 ουγγιάς

Αναμένεται Απόθεμα

Isle of Man Άγγελος

Αναμένεται Απόθεμα

Χρυσά Νομίσματα Η.Π.Α. $20

Αναμένεται Απόθεμα

Βασιλικά Στρατεύματα

Αναμένεται Απόθεμα

΄Δύο Δράκοι΄

Αναμένεται Απόθεμα

Χρυσά Νομίσματα 

Προσφέρουμε πολλά επενδυτικά και συλλεκτικά νόμισματα από διεθνούς φήμης νομισματοκοπεία σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Η αγορά χρυσών νομισμάτων είναι ιδανική για συλλέκτες που αναζήτουν μια καλή σχέση ποιότητας τιμής και επιθυμούν να έχουν ευελιξία τόσο στην αγορά όσο και στην πώληση. 

Η ποικιλία μας περιλαμβάνει τα πιο γνωστά νομίσματα παγκοσμίως όπως τα Krugerrand (Νομίσματα Νοτίου Αφρικής). 

Τα Krugerrand αποτελούν το πιο δημοφιλές νόμισμα σε ολόκληρο τον κόσμο και παρασκευάζονται στην Νότια Αφρική. Τα νομίσματα αυτά προσφέρονται σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές κάτι που τα καθιστά μία πολύ καλή επένδυση. Διαθέτουμε επίσης Χρυσές Λίρες Αγγλίας, Νομίσματα του Καναδά και Αμερικάνικα Νομίσματα.