Πολιτική Απορρήτου


Δήλωση Απορρήτου – Ενημερωμένο Δεκέμβριο 2022

JEWELLERY QUARTER BULLION LIMITED ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ COOKIES

Η παρούσα Δήλωση Απορρήτου ισχύει για όλες τις πληροφορίες που συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε και επεξεργαζόμαστε σχετικά με εσάς ως πελάτη σε σχέση με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που λαμβάνετε από εμάς. To Jewellery Quarter Bullion Limited είναι υπεύθυνο επεξεργασίας δεδομένων όσον αφορά τις προσωπικές πληροφορίες που επεξεργαζόμαστε σε σχέση με την επιχείρησή μας. Στην παρούσα ανακοίνωση, οι αναφορές σε "εμείς", "εμάς", "μας" ή "JQB" είναι αναφορές στην Jewellery Quarter Bullion Limited. Η JQB είναι εγγεγραμμένη στο Γραφείο του Επιτρόπου Πληροφοριών (αριθμός μητρώου Z211784X).

Σεβόμαστε το δικαίωμά σας στην ιδιωτικότητα και δεσμευόμαστε να συμμορφωνόμαστε με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων και τον Νόμο περί Προστασίας Δεδομένων του 2018. Η φροντίδα των προσωπικών σας δεδομένων είναι πολύ σημαντική για εμάς και κατανοούμε ότι η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι σημαντική και για εσάς. Θέλουμε να είστε σίγουροι ότι τα προσωπικά σας δεδομένα φυλάσσονται με ασφάλεια και προστασία και να κατανοείτε πώς τα χρησιμοποιούμε για να σας προσφέρουμε καλύτερη εμπειρία. Η παρούσα Δήλωση Απορρήτου καθορίζει τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε και προστατεύουμε τις πληροφορίες που μας δίνετε όταν χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, μας καλείτε στο τηλέφωνο ή μας επισκέπτεστε.

Μπορεί να σας ζητήσουμε να παράσχετε ορισμένες πληροφορίες με τις οποίες μπορείτε να ταυτοποιηθείτε, όταν το κάνουμε αυτό, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα χρησιμοποιηθούν μόνο σύμφωνα με την παρούσα Δήλωση Απορρήτου. Όλες οι πληροφορίες που παρέχετε θα αποθηκεύονται με ασφάλεια και θα υποβάλλονται σε επεξεργασία αυστηρά σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων και τον Νόμο περί Προστασίας Δεδομένων του 2018.

Ενδέχεται να αλλάξουμε την παρούσα δήλωση από καιρό σε καιρό ενημερώνοντας τις πληροφορίες που περιέχονται σε αυτήν. Θα ειδοποιηθείτε για τυχόν αλλαγές καθώς η τρέχουσα έκδοση θα φέρει ημερομηνία στο επάνω μέρος της σελίδας. Σας ενθαρρύνουμε να ελέγχετε τακτικά αυτή τη σελίδα για να βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε και είστε ικανοποιημένοι με τυχόν αλλαγές που έγιναν από την τελευταία σας επίσκεψη.

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από εμάς, στείλτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση [email protected] με την ένδειξη ‘Security and Privacy Enquiry’. Εναλλακτικά, μπορείτε να μας καλέσετε ή να μας γράψετε στη διεύθυνση:

Jewellery Quarter Bullion Limited
Floor 16
Centre City Tower
7 Hill Street
Birmingham
B5 4UA

Τηλέφωνο: 211 198 2888


ΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΤΟΥΜΕ

Όταν συνάπτουμε μια σχέση μαζί σας ως πελάτη, υπάρχουν διάφοροι τύποι πληροφοριών που ενδέχεται να συλλέξουμε κατά τη διάρκεια αυτής της σχέσης. Ενδέχεται να συλλέγουμε πληροφορίες όταν χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας ή όταν μας καλείτε ή μας επισκέπτεστε στο πλαίσιο της διαδικασίας διεκπεραίωσης της παραγγελίας. Όταν επικοινωνείτε μαζί μας μέσω τηλεφώνου, θα διατηρούμε ηχογραφήσεις όλων των συνομιλιών. Όταν επισκέπτεστε αυτοπροσώπως τις εγκαταστάσεις μας, θα διατηρούνται επίσης οποιεσδήποτε καταγραφές από το υλικό του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης. Θα περιορίσουμε τη συλλογή και την επεξεργασία των πληροφοριών σας μόνο σε ό,τι είναι απαραίτητο για την επίτευξη ενός ή περισσότερων νόμιμων σκοπών, όπως αυτοί προσδιορίζονται στην παρούσα δήλωση.

Οι πληροφορίες που συλλέγουμε και διατηρούμε στα αρχεία μας μπορεί να περιλαμβάνουν:

 • Το ονοματεπώνυμο σας, την ημερομηνία γέννησης σας και πληροφορίες επικοινωνίας συμπεριλαμβανομένης της ταχυδρομικής διεύθυνσης, της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και του αριθμού τηλεφώνου σας.
 • Την διεύθυνση IP σας.
 • Πληροφορίες από οποιαδήποτε αγορά ή πώληση που έχετε κάνει μαζί μας, ακόμα και αν δεν έχουν ολοκληρωθεί, όπως και τις διευθύνσεις αποστολής τους.
 • Πληροφορίες που μας παρέχετε όταν επικοινωνείτε μαζί μας για ερωτήσεις.
 • Πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο μέσω της χρήσης cookies και τεχνικών επισήμανσης σελίδων για να μας βοηθήσετε να κάνουμε βελτιώσεις.
 • Πληροφορίες που μας βοηθούν να επαληθεύσουμε την ταυτότητα σας κατά τη διαδικασία παραγγελίας και απόδειξη της πηγής προέλευσης των κεφαλαίων που λαμβάνετε στο πλαίσιο της διαδικασίας KYC.
 • Προσωπικές πληροφορίες που παρέχονται από εσάς προκειμένου να διεξάγουμε κατάλληλους ελέγχους κατά της απάτης ή του ξεπλύματος χρήματος. Οι προσωπικές πληροφορίες που παρέχετε ενδέχεται να γνωστοποιηθούν σε συνεργάτες που χρησιμοποιούμε για σκοπούς ταυτοποίησης και επαλήθευσης, σε οργανισμούς αναφοράς πιστοληπτικής ικανότητας ή πρόληψης απάτης, οι οποίοι ενδέχεται να διατηρούν αρχείο των εν λόγω πληροφοριών. Μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι αυτό γίνεται μόνο για την επιβεβαίωση της ταυτότητάς σας, ότι δεν γίνεται έλεγχος της πιστοληπτικής σας ικανότητας και ότι η πιστοληπτική σας αξιολόγηση δεν επηρεάζεται.


ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ

Θα χρησιμοποιήσουμε και θα μοιραστούμε τις πληροφορίες σας μόνο όταν αυτό είναι απαραίτητο για την εκτέλεση των νόμιμων επιχειρηματικών μας δραστηριοτήτων. Αυτό περιλαμβάνει τη χρήση των δεδομένων σας εσωτερικά για να κατανοήσουμε τις ανάγκες σας και να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Τα δεδομένα σας ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν για λόγους που ισοδυναμούν με συμβατικές ή νομικές υποχρεώσεις ή για άλλους λόγους που εξυπηρετούν τα νόμιμα συμφέροντα της επιχείρησής μας. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας για τους ακόλουθους σκοπούς:

 • Για να μπορέσουμε να επεξεργαστούμε τις παραγγελίες αγοράς ή πώλησης. Εάν δεν συμφωνείτε να επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας για τον λόγο αυτό, είναι απίθανο να μπορέσουμε να σας παράσχουμε οποιαδήποτε προϊόντα ή υπηρεσίες.
 • Για να επιβεβαιώσουμε και να επαληθεύσουμε την ταυτότητά σας ή/και την πηγή των κεφαλαίων που χρησιμοποιείτε για την αγορά σας σύμφωνα με τις υποχρεώσεις μας KYC.
 • Για να μπορέσουμε να σας παρέχουμε συνεχή εξυπηρέτηση πελατών, όπως να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συζητήσουμε παραγγελίες, ερωτήματα σχετικά με την παράδοση, την επίλυση άλλων ερωτημάτων και ασυμφωνιών ή τη διαχείριση αλλαγών στο λογαριασμό σας.
 • Για να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με τον λογαριασμό σας ή τα προϊόντα που έχετε λάβει, για να ζητήσουμε σχόλια σχετικά με τις υπηρεσίες μας ή για να σας στείλουμε διαφημιστικές ανακοινώσεις σχετικά με άλλες πληροφορίες, προσφορές ή προϊόντα που πιστεύουμε ότι μπορεί να σας φανούν χρήσιμα.
 • Για την εσωτερική τήρηση και συντήρηση αρχείων ή για άλλους κανονιστικούς ή λογιστικούς σκοπούς.
 • Για βελτιώσεις στα προϊόντα και τις υπηρεσίες που σας παρέχουμε.
 • Για στοχευμένο μάρκετινγκ και επαναπροώθηση. Το κάνουμε αυτό για να σας παρέχουμε εξατομικευμένο και σχετικό περιεχόμενο, το οποίο μπορεί να περιλαμβάνει πράγματα όπως εξατομικευμένα και ενεργοποιημένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπως η εγκατάλειψη καλαθιού και η επιβεβαίωση αγοράς.

Ενδέχεται επίσης να γνωστοποιήσουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες σε τρίτους σε ορισμένες περιπτώσεις, όπως:

 • Όταν χρησιμοποιούμε εξουσιοδοτημένους υπεργολάβους ή παρόχους υπηρεσιών για την εκτέλεση ορισμένων υπηρεσιών εκ μέρους μας, ενδέχεται να χρειαστεί να μοιραστούμε περιορισμένες πληροφορίες προκειμένου να μπορέσουν να εκτελέσουν τις υπηρεσίες τους. Σε αυτές τις περιπτώσεις θα περιορίσουμε τις πληροφορίες που κοινοποιούνται και θα διασφαλίσουμε ότι δεν θα κοινοποιήσουν ή χρησιμοποιήσουν αυτές τις πληροφορίες για οποιονδήποτε άλλο σκοπό. Παραδείγματα των τύπων συνεργατών με τους οποίους ενδέχεται να μοιραστούμε τις πληροφορίες σας περιλαμβάνουν υπηρεσίες ταυτοποίησης και επαλήθευσης, υπηρεσίες ταχυμεταφορών/παραδόσεων και παρόχους αποθήκευσης/φυλακίου.
 • Όταν έχουμε νομική υποχρέωση ή προκειμένου να αποτρέψουμε ή να εντοπίσουμε εγκληματική δραστηριότητα, ενδέχεται να μοιραστούμε στοιχεία με ρυθμιστικές αρχές, αρχές επιβολής του νόμου, ιδιωτικούς ερευνητές, φορολογικές αρχές ή άλλες κυβερνητικές υπηρεσίες. Αυτό περιλαμβάνει καταστάσεις στις οποίες μπορεί να είμαστε υποχρεωμένοι να αναφέρουμε ύποπτη δραστηριότητα και να συμμορφωθούμε με εντολές παραγωγής ή δικαστικές αποφάσεις.

ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΑΣ

Παρέχοντάς σας προϊόντα ή υπηρεσίες, δημιουργούμε αρχεία που περιέχουν τα προσωπικά σας δεδομένα. Οι πληροφορίες αυτές μπορεί να τηρούνται σε διάφορα μέσα (φυσικά ή ηλεκτρονικά) και μορφές.

Διαχειριζόμαστε τα αρχεία μας για να μας βοηθήσουν να εξυπηρετούμε σωστά τους πελάτες μας και να συμμορφωνόμαστε με τις νομικές και κανονιστικές απαιτήσεις. Τα αρχεία μας βοηθούν να αποδείξουμε ότι εκπληρώνουμε τις υποχρεώσεις μας και να τα διατηρούμε ως αποδεικτικά στοιχεία των επιχειρηματικών μας δραστηριοτήτων.

Οι περίοδοι διατήρησης των αρχείων καθορίζονται με βάση τον τύπο του αρχείου, τη φύση της δραστηριότητας, του προϊόντος ή της υπηρεσίας, τη χώρα στην οποία πραγματοποιείται η συναλλαγή και τις ισχύουσες τοπικές νομικές ή κανονιστικές απαιτήσεις. Συνήθως διατηρούμε τα αρχεία πελατών έως και έξι έτη μετά τη λήξη της σχέσης σας μαζί μας (δηλαδή μετά το κλείσιμο του λογαριασμού σας). Ορισμένα αρχεία ενδέχεται να έχουν μεγαλύτερες ή μικρότερες περιόδους διατήρησης, ανάλογα με τη φύση των πληροφοριών. Οι περίοδοι διατήρησης ενδέχεται να αλλάζουν κατά καιρούς με βάση τις επιχειρηματικές ή νομικές και κανονιστικές απαιτήσεις.

Ενίοτε ενδέχεται να διατηρούμε τις πληροφορίες σας για μεγαλύτερες περιόδους, ιδίως όταν χρειάζεται να μην καταστρέψουμε ή να διαθέσουμε τις πληροφορίες σας βάσει δικαστικής εντολής ή έρευνας από υπηρεσίες επιβολής του νόμου ή ρυθμιστικές αρχές.

ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Χρειαζόμαστε τα δεδομένα σας για να σας παρέχουμε τα σωστά προϊόντα και υπηρεσίες, αλλά έχετε σαφή δικαιώματα σχετικά με το τι κάνουμε με αυτές τις πληροφορίες. Τα δικαιώματά σας όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο χειριζόμαστε τα δεδομένα σας περιλαμβάνουν:

 • Πρόσβαση: Μπορείτε να ζητήσετε αντίγραφο των προσωπικών σας δεδομένων (γνωστό ως αίτημα πρόσβασης υποκειμένου δεδομένων ή "DSAR" – Data Subject Access Request).
 • Διόρθωση: Έχετε το δικαίωμα να μας ζητήσετε να διορθώσουμε τις πληροφορίες που θεωρείτε ανακριβείς. Έχετε επίσης το δικαίωμα να μας ζητήσετε να συμπληρώσουμε τις πληροφορίες που θεωρείτε ελλιπείς.
 • Διαγραφή: Έχετε το δικαίωμα να μας ζητήσετε να διαγράψουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες σε ορισμένες περιπτώσεις.
 • Περιορισμός: Έχετε το δικαίωμα να μας ζητήσετε να περιορίσουμε την επεξεργασία των προσωπικών σας πληροφοριών, για παράδειγμα εάν θεωρείτε ότι κάποια από τις πληροφορίες που διατηρούμε είναι ανακριβείς ή ότι δεν χρειάζεται πλέον να τις επεξεργαστούμε.
 • Μάρκετινγκ: Έχετε το δικαίωμα να φέρετε αντίρρηση ανά πάσα στιγμή στην επεξεργασία των προσωπικών σας πληροφοριών για σκοπούς άμεσου μάρκετινγκ.
 • Παράπονα: Έχετε το δικαίωμα να μας υποβάλετε καταγγελία σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιήσαμε τα προσωπικά σας δεδομένα. Μπορείτε επίσης να υποβάλετε καταγγελία στο Γραφείο Επιτρόπου Πληροφοριών (Information Commissioners office; ICO), εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τον τρόπο που χειριστήκαμε τα δεδομένα σας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το ICO στη διεύθυνση:

Information Commissioner’s Office
Wycliffe House
Water Lane
Wilmslow
Cheshire
SK9 5AF

Αριθμός γραμμής βοήθειας: 0303 123 1113


ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Έχουμε δεσμευτεί να εξασφαλίζουμε ότι οι πληροφορίες σας είναι ασφαλείς μαζί μας. Προκειμένου να αποτρέψουμε τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση ή αποκάλυψη, έχουμε θέσει σε εφαρμογή κατάλληλες φυσικές, ηλεκτρονικές και διαχειριστικές διαδικασίες για την προστασία και την ασφάλεια των πληροφοριών που συλλέγουμε από εσάς.


ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

Θέλουμε να σας κρατάμε ενήμερους με πληροφορίες σχετικά με τα νέα της αγοράς και τις ειδοποιήσεις τιμών, τις ειδοποιήσεις αποθέματος και τις βελτιώσεις στον ιστότοπό μας.

Εάν αποφασίσετε ότι δεν θέλετε να λαμβάνετε αυτές τις πληροφορίες, μπορείτε να ζητήσετε να σταματήσουμε στέλνοντας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση [email protected] ή κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο "Διαγραφή" εντός του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορείτε επίσης να καλέσετε το Κέντρο Επικοινωνίας μας στο 211 198 2888.

Δεν θα πουλήσουμε ποτέ ούτε θα μοιραστούμε τις πληροφορίες σας με άλλες εταιρείες για να τις βοηθήσουμε να σας πουλήσουν προϊόντα.


ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ

Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας που δεν επιθυμούν να χρησιμοποιούνται τα δεδομένα τους από το Google Analytics μπορούν να εγκαταστήσουν το πρόσθετο πρόγραμμα περιήγησης Google Analytics opt-out. Για να εξαιρεθείτε από το Analytics για το διαδίκτυο, μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα εξαίρεσης του Google Analytics και να εγκαταστήσετε το πρόσθετο για το πρόγραμμα περιήγησής σας. Μάθετε περισσότερα σχετικά με την εξαίρεση και τον τρόπο σωστής εγκατάστασης του πρόσθετου προγράμματος περιήγησης εδώ .

Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να εξαιρεθούν από το Google Analytics για τη διαφήμιση οθόνης και να προσαρμόσουν τις διαφημίσεις του δικτύου Google Display Network χρησιμοποιώντας τις Ρυθμίσεις διαφημίσεων.


ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ COOKIES

 • Σας επιτρέπουν να πραγματοποιείτε συναλλαγές, ενώ άλλα μη ουσιώδη cookies μας επιτρέπουν να σας προσφέρουμε μια βελτιωμένη και εξατομικευμένη εμπειρία στο διαδίκτυο και να καθορίσουμε τα σχετικά προϊόντα που θα σας παρουσιάσουμε.
 • Για να εξατομικεύσουμε και να βελτιώσουμε την εμπειρία των πελατών σας κατά τη χρήση της ιστοσελίδας μας.
 • Για να μπορείτε να συνδεθείτε με ασφάλεια στην ιστοσελίδα μας, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις λειτουργίες "Ο λογαριασμός μου", όπως πληροφορίες για παραγγελίες ή πληρωμές και προβολή καταστάσεων.
 • Για την αναγνώριση της συσκευής που χρησιμοποιείτε.
 • Για την αποθήκευση του περιεχομένου του ηλεκτρονικού σας καλαθιού αγορών κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα και για την ολοκλήρωση μιας παραγγελίας.
 • Για την καταγραφή των περιοχών του ιστότοπου που έχετε επισκεφθεί, των προϊόντων που έχετε δει, του χρόνου περιήγησης και των προϊόντων που αγοράσατε. Χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες για να κάνουμε τον ιστότοπο πιο φιλικό προς τον χρήστη, να αναπτύξουμε τον σχεδιασμό του ιστότοπου και να βελτιώνουμε συνεχώς την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε.
 • Για να κατανέμουμε ομοιόμορφα τους επισκέπτες του Ιστότοπου μας σε όλες τις πλατφόρμες, ώστε να διασφαλίσουμε ότι το περιεχόμενο εξυπηρετείται με την ταχύτερη δυνατή ταχύτητα.
 • Για σκοπούς επαναδιαφήμισης για τον προσδιορισμό σχετικών συναφών προϊόντων που θα σας εμφανίζονται όταν περιηγείστε σε άλλους επιλεγμένους ιστότοπους. Αυτά τα cookies μπορεί να σχετίζονται με υπηρεσίες που παρέχονται από τρίτους, όπως ένα διαφημιστικό δίκτυο.


ΕΙΝΑΙ ΤΑ COOKIES ΑΣΦΑΛΗ;

Ναι. Οι πληροφορίες που αποθηκεύονται στα cookies είναι ασφαλείς και ανώνυμες σε οποιαδήποτε άλλη εταιρεία και η ασφάλεια του λογαριασμού σας δεν διακυβεύεται ποτέ. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τα cookies στο http://www.allaboutcookies.org/ και στο http://www.youronlinechoices.com/ . Για ένα βίντεο σχετικά με τα cookies επισκεφθείτε το https://www.google.com/intl/en-GB/policies/technologies/cookies/.


ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Η ιστοσελίδα μας μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες ενδιαφέροντος. Ωστόσο, μόλις χρησιμοποιήσετε αυτούς τους συνδέσμους για να φύγετε από την ιστοσελίδα μας, πρέπει να ξέρετε ότι δεν έχουμε καμία ευθύνη για αυτή την άλλη ιστοσελίδα. Γι’αυτό το λόγο δεν είμαστε υπεύθυνοι για την προστασία και το απόρρητο των πληροφοριών που παρέχονται κατά την επίσκεψή σε άλλες ιστοσελίδες και αυτές οι ιστοσελίδες δεν χρησιμοποιούν την παρούσα Δήλωση Απορρήτου. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να εξετάζετε τη Δήλωση Απορρήτου που ισχύει για τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα.

linkedin