ΑΝΑΒΟΛΉ ΑΠΟΣΤΟΛΏΝ - COVID-19: Λόγω της μεγάλης εξάπλωσης του Κορονοιου και τα προβλήματα με τις μεταφορικές εταιρείες δεν θα μπορούμε να αποστέλλουμε παραγγελίες μέχρι να ειδοποιηθούμε ότι θα μπορούμε να στείλουμε ξανά. Οι παραγγελίες θα φυλάσσονται από εμάς μέχρι να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να αποστέλλουμε. Η ιστοσελίδα μας παραμένει ανοιχτή για παραγγελίες και για να μπορείτε να κλειδώσετε τις τιμές - Eπιχειρησιακή ενημέρωσ

Δωρεάν ασφαλισμένα μεταφορικά στην Ελλάδα

Άνοιγμα μενού Κλείσιμο μενού Μενού
Ανοίξτε το μενού των διαγραμμάτων Κλείστε το μενού των διαγραμμάτων Διαγράμματα

Καλέστε μας: 211 198 2888, 7 ημέρες, 7πμ - 10μμ

Τώρα στην Ελλάδα με Δωρεάν Ασφαλισμένη Παράδοση

Ουγγιά Γραμμάριο
Χρυσός 1.461,97 € 47,003 €
Ασήμι 12,666 € 0,4072 €

Ενημερώθηκε 07:40 EEST 30/03/20

£ $

Επιλογές αποστολής


Αναβολή αποστολών - Λόγω της μεγάλης εξάπλωσης του Κορονοιου και τα προβλήματα με τις μεταφορικές εταιρείες δεν θα μπορούμε να αποστέλλουμε παραγγελίες μέχρι να ειδοποιηθούμε ότι θα μπορούμε να στείλουμε ξανά.
Οι παραγγελίες θα φυλάσσονται από εμάς μέχρι να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να αποστέλλουμε. Η ιστοσελίδα μας παραμένει ανοιχτή για παραγγελίες και για να μπορείτε να κλειδώσετε τις τιμές.
Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία μπορείτε να καλέσετε την εξυπηρέτηση πελατών μας ή να μας στείλετε email στο [email protected]

.

Όλες οι παραγγελίες εώς και €1.500 είναι πλήρως ασφαλισμένες και αποστέλλονται με το Royal Mail και με την ACS στην Ελλάδα και με τα Κυπριακά Ταχυδρομεία στην Κύπρο. Τα μεταφορικά είναι δωρεάν για αυτές τις παραγγελίες και θα παραλάβετε την παραγγελία σας μέσα σε 8 εργάσιμες μέρες. Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται σε διακριτική συσκευασία και θα πρέπει να υπογράψετε κατά την παραλαβή.

Οι παραγγελίες σας θα αποσταλλούν την ίδια μέρα εάν έχουμε λάβει την πληρωμή και τα απαραίτητα έγγραφα μέχρι τις 2 μ.μ. Όλες οι υπόλοιπες παραγγελίες θα αποσταλλούν την επόμενη μέρα αναλόγως με το απόθεμα.


Επιλογές αποστολής και εκτιμώμενος χρόνος αποστολής

Παρακαλούμε επιλέξτε την χώρα αποστολής για να δείτε τον εκτιμώμενο χρόνο αποστολής

Επιλογές αποστολής Courier Όριο αξίας αποστολής Όριο βάρους πακέτου Εκτιμώμενο χρονικό πλαίσιο αποστολής κόστος

Παρακαλούμε σημειώστε: Ο εκτιμώμενος χρόνος αποστολής καθορίζεται από τον αριθμό των εργάσιμων ημερών (Δευτέρα με Παρασκευή) από την ημέρα που αποστείλαμε την παραγγελία σας. Αυτός ο εκτιμώμενος χρόνος δεν είναι εγγυημένος καθώς κάποιες παραγγελίες ενδέχεται να διαφέρουν.


.

Για παραγγελίες μεγαλύτερες από €1.500, η αποστολή θα γίνει με την FedEx και θα είναι πλήρως ασφαλισμένη. Θα παραλάβετε την παραγγελία σας μέσα σε 3 εργάσιμες. Μπορείτε να επιλέξετε να αποσταλλεί η παραγγελία σας με FedEx για οποιαδήποτε παραγγελία με πρόσθετο κόστος 17.50 (με ΦΠΑ).

Οι παραγγελίες σας θα αποσταλλούν την ίδια μέρα εάν έχουμε λάβει την πληρωμή και τα απαραίτητα έγγραφα μέχρι τις 1 μ.μ. Όλες οι υπόλοιπες παραγγελίες θα αποσταλλούν την επόμενη μέρα αναλόγως με το απόθεμα. Παραγγελίες μεγαλύτερες από €30.000 θα αποσταλλούν με διαφορετικά δέματα σε συνεχόμενες μέρες.


Δεν θα είστε σπίτι κατά την παραλαβή;

Οι πελάτες μας χρειάζεται να υπογράφουν κατά την παραλαβή της παραγγελίας τους αλλά αν δεν είστε στο σπίτι τότε θα σας αφήσουν ένα σημείωμα ωστε να μπορέσετε να παραλάβετε την παραγγελία από τα γραφεία της μεταφορικής εταιρείας.

Εάν επιθυμείτε η παραγγελία σας να αποσταλλεί κάποια άλλη ημέρα τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα κανονίσουμε να κρατήσουμε την παραγγελία σας και να την αποστείλουμε σε διαφορετική μέρα.

Εάν χρειάζεστε οποιαδήποτε άλλη βοήθεια μπορείτε να καλέσετε την εξυπηρέτηση πελατών μας στο 211 198 5522 και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε. Είμαστε διαθέσιμοι από τις 11:00 π.μ. μέχρι τις 7 μ.μ.


Παρακολούθηση της παραγγελίας σας

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον αριθμό παρακολούθησης της παραγγελίας σας για να δείτε που βρίσκεται. Πατήστε στους παρακάτω συνδέσμους για να παρακολουθήσετε την παραγγελία σας:


Κάποιες Άλλες Ερωτήσεις?

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας ένα email και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

211 198 2888

Δευτέρα - Κυριακή, 8π.μ. - 11μ.μ.

(Εξυπηρέτηση Πελατών 11π.μ. - 8μ.μ. καθημερινές. Μπορείτε να αφήσετε κάποιο μήνυμα αν καλέσετε κάποια άλλη τιμή στον αυτόματο τηλεφωνητή).