Επιλογές αποστολήςΌλες οι παραγγελίες αποστέλλονται από Γαλλία, πλήρως ασφαλισμένες και συμπεριλαμβάνουν δωρεάν μεταφορικά. Όλα τα δέματά μας αποστέλλονται πλήρως ασφαλισμένα και απαιτείται απόδειξη παράδοσης κατά την παραλαβή σε μορφή φωτογραφίας, υπογραφής ή συντεταγμένων GPS.

Οι παραγγελίες εώς και €1.500 αποστέλλονται με το Colissimo (Γαλλική Εθνική Ταχυδρομική Υπηρεσία) και ακολούθως με το ΕΛΤΑ Courier. Θα παραλάβετε την παραγγελία σας μέσα σε 8 εργάσιμες μέρες.

Οι παραγγελίες σας θα αποσταλλούν την ίδια μέρα εάν έχουμε λάβει την πληρωμή και τα απαραίτητα έγγραφα μέχρι τις 2 μ.μ. Όλες οι υπόλοιπες παραγγελίες θα αποσταλούν την επόμενη μέρα αναλόγως με το απόθεμα.

Για παραγγελίες μεγαλύτερες από €1.500, η αποστολή θα γίνει με την FedEx. Θα παραλάβετε την παραγγελία σας μέσα σε 8 εργάσιμες.

Οι παραγγελίες σας θα αποσταλλούν την ίδια μέρα εάν έχουμε λάβει την πληρωμή και τα απαραίτητα έγγραφα μέχρι τις 1 μ.μ. Όλες οι υπόλοιπες παραγγελίες θα αποσταλλούν την επόμενη μέρα αναλόγως με το απόθεμα. Παραγγελίες μεγαλύτερες από €40.000 θα αποσταλούν με διαφορετικά δέματα σε συνεχόμενες μέρες.


Επιλογές αποστολής και εκτιμώμενος χρόνος αποστολής

Παρακαλούμε επιλέξτε την χώρα αποστολής για να δείτε τον εκτιμώμενο χρόνο αποστολής

Επιλογές αποστολής Courier Αξία από Αξίας έως και Εκτιμώμενος χρόνος αποστολής Κόστος αποστολής

Παρακαλούμε σημειώστε: Ο εκτιμώμενος χρόνος αποστολής καθορίζεται από τον αριθμό των εργάσιμων ημερών (Δευτέρα με Παρασκευή) από την ημέρα που αποστείλαμε την παραγγελία σας. Αυτός ο εκτιμώμενος χρόνος δεν είναι εγγυημένος καθώς κάποιες παραγγελίες ενδέχεται να διαφέρουν.


Δεν θα είστε σπίτι κατά την παραλαβή;

Οι πελάτες μας χρειάζεται να υπογράφουν κατά την παραλαβή της παραγγελίας τους αλλά αν δεν είστε στο σπίτι τότε θα σας αφήσουν ένα σημείωμα ωστε να μπορέσετε να παραλάβετε την παραγγελία από τα γραφεία της μεταφορικής εταιρείας.

Εάν επιθυμείτε η παραγγελία σας να αποσταλλεί κάποια άλλη ημέρα τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα κανονίσουμε να κρατήσουμε την παραγγελία σας και να την αποστείλουμε σε διαφορετική μέρα.

Εάν χρειάζεστε οποιαδήποτε άλλη βοήθεια μπορείτε να καλέσετε την εξυπηρέτηση πελατών μας στο 211 198 2888 και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε. Είμαστε διαθέσιμοι από τις 11:00 π.μ. μέχρι τις 18:00 μ.μ.


Παρακολούθηση της παραγγελίας σας

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον αριθμό παρακολούθησης της παραγγελίας σας για να δείτε που βρίσκεται. Πατήστε στους παρακάτω συνδέσμους για να παρακολουθήσετε την παραγγελία σας:


Κάποιες Άλλες Ερωτήσεις?

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας ένα email και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

211 198 2888

Δευτέρα - Κυριακή, 8π.μ. - 11μ.μ.

(Εξυπηρέτηση Πελατών 11π.μ. - 8μ.μ. καθημερινές. Μπορείτε να αφήσετε κάποιο μήνυμα αν καλέσετε κάποια άλλη τιμή στον αυτόματο τηλεφωνητή).

linkedin