Γιατί να αγοράσετε από το XrysosOnline;


To XrysosOnline είναι ο Νο. 1 διαδικτυακός προμηθευτής χρυσού στο Ηνωμένο Βασίλειο και βρίσκεται στην καρδιά του Μπέρμιγχαμ. Ως ο πιο γνωστός προμηθευτής χρυσού και ασημιού στο Ηνωμένο Βασίλειο πιστεύουμε ότι μπορούμε να φέρουμε την γνώση και την εμπειρία μας στην Ελληνική Αγορά χρυσού.


Τι κάνει το XrysosOnline το καλύτερο μέρος για να αγοράσετε χρυσό;

Εξαιρετική Εξυπηρέτηση Πελατών

eKomi Gold Award for Customer Service

Εδώ στο XrysosOnline, είμαστε περήφανοι για την πολύ καλή εξυπηρέτηση πελατών μας. Πιστεύουμε ότι η καλή εξυπηρέτηση των πελατών μας αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της επιχείρησης μας και ότι είναι πολύ σημαντικό να προσφέρουμε στους πελάτες μας μία φιλική και ασφαλή εμπειρία. Αυτό είναι που μας διαφοροποιεί και από τους ανταγωνιστές μας.

Χρυσό Βραβείο eKomi για την εξυπηρέτηση πελατών

Έχουμε λάβει πάνω από 18.000 σχόλια πελατών και ο μέσος όρος των αξιολογήσεων των πελατών μας είναι 4.9/5 κάτι για το οποίο είμαστε πολύ περήφανοι. Αυτή η εξαιρετική απόδοσή μας, έγινε η αιτία να κερδίσουμε το βραβείο Gold Seal of Approval Award από την eKomi, με το 99% των πελατών μας να δηλώνουν ότι θα μας πρότειναν στην οικογένεια και στους φίλους τους. Γενικά, δεν πιστεύουμε ότι οι αξιολογήσεις που γίνονται από τις ίδιες τις εταρείες στην ιστοσελίδα τους είναι αρκετά αξιόπιστες γι’αυτό και οι αξιολογήσεις των πελατών μας ταξινομούνται και δημοσιεύονται από μία ανεξάρτητη ιστοσελίδα ελέγχου αξιολογήσεων. Αυτό δημιουργεί εμπιστοσύνη στους πελάτες μας καθώς δημοσιεύονται οι πραγματικές κριτικές των πελατών μας.

Πατήστε εδώ για να δείτε τις αξιολογήσεις των πελατών μας.


Ανταγωνιστικές Τιμές

Στο XrysosOnline, έχουμε δεσμευθεί να σας προσφέρουμε χαμηλές τιμές και να εξασφαλίζουμε την καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής για τις επενδύσεις σας. Ελέγχουμε τις τιμές μας καθημερινά για να διασφαλίσουμε ότι είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές και θέλουμε να γίνουμε ένας από τους φθηνότερους εμπόρους χρυσού στην Ελλάδα.


Δωρεάν ασφαλισμένη παράδοση άνω των 2.000€

Στο XrysosOnline, προσφέρουμε δωρεάν αποστολή με ασφάλιση για παραγγελίες άνω των 2.000 ευρώ. Έχουμε ασφάλιση με την Lloyds of London για κάθε δέμα που στέλνουμε μέχρι €30.000 ανά τεμάχιο και δεν αποστέλλουμε ποτέ δέματα με μεγαλύτερη αξία. Μεγαλύτερες παραγγελίες αποστέλλονται με διαφορετικά δέματα και το δεύτερο δέμα θα αποσταλλεί όταν έχετε παραλάβει το πρώτο. Παρακαλούμε σημειώστε ότι είμαστε δεσμευμένοι να σας αποστέλουμε όλα τα δέματα ασφαλισμένα σε διακριτική συσκευασία.


Εγκεκριμένοι Προμηθευτές

Το XrysosOnline είναι εγκεκριμένος προμηθευτής ράβδων πολύτιμων μετάλλων των παρασκευαστών Umicore, Metalor, RMC, Heraeus, Scottsdale Mint, The Perth Mint, The Royal Mint και PAMP. Η εταιρεία μας είναι επίσης εγκεκριμένος προμηθευτής του Βασιλικού Νομισματοκοπείου της Αγγλίας και αποστέλλει μόνο γνήσιες ράβδους, νομίσματα και σετ νομισμάτων.Μόνο αν είστε ικανοποιημένοι.

Το πιο σημαντικό για εμάς εδώ στο XrysosOnline είναι να έχουμε πελάτες οι οποίοι είναι απόλυτα ευχαριστημένοι και αισθάνονται άνετα να συνδιαλέγονται με εμάς.

Δημιουργήστε σήμερα τον λογαριασμό σας δωρεάν και θα έχετε πολλά προνόμια όπως οι ειδοποιήσεις αλλαγών τιμής, η 24ωρη πρόσβαση για γρήγορη και ασφαλή αγορά χρυσού, πρόσβαση στα τιμολόγια και στο ιστορικό των παραγγελιών σας. Θα μπορείτε επίσης να ελέγχετε την απόδοση των επενδύσεών σας και να ενημερώνεστε απευθείας για προσφορές μας.


Πατήστε εδώ για να δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας σήμερα.

Εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, στο 211 198 5522 και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε. Εναλλακτικά μπορείτε να μας στείλετε email στο [email protected] και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

Πως να αγοράσετε Χρυσο; Ο απόλυτος οδηγός αγοράς χρυσού.

Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στον οδηγό αγοράς χρυσού ο οποίος περιέχει χρήσιμες πλήροφορίες για τις επενδύσεις σε χρυσό. Είτε είστε καινούργιος στην αγορά χρυσού είτε έχετε μεγάλη εμπειρία στις επενδύσεις, αυτός ο οδηγός περιέχει συμβουλές για το πώς να αγοράσετε χρυσό, γιατί να αγοράσετε, πότε και από που να αγοράσετε.

linkedin