ΔΙΑΚΟΠΕΣ: Λόγω αργίας, οι παραγγελίες δεν θα αποσταλούν τη Δευτέρα 20 Μαΐου. Ο ιστότοπος θα παραμείνει ανοιχτός για να δέχεται παραγγελίες κανονικά.

211 198 2888 Δευτέρα - Παρασκευή, 10:30 - 19:00 Δωρεάν ασφαλισμένη αποστολή για παραγγελίες άνω των €2,000

Χρυσό Νόμισμα Καναδά

Προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία από Χρυσά Νομίσματα του Καναδά διαθέσιμα σε πολύ χαμηλές τιμές κάτι που τα καθιστά ιδανικά για επενδυτές. Τα χρυσά αυτά νομίσματα αποτελούν ένα από τα πιο γνωστά νομίσματα παγκοσμίως και παρασκευάζονται από το Καναδικό Νομισματοκοπείο. Αποτελούνται από 24 καράτια καθαρού χρυσού (999.9 καθαρότητα) και είναι διαθέσιμα σε μισή ουγγιά, ένα τέταρτο της ουγγιάς και ένα δέκατο.

Ταξινόμηση κατά:

Χρυσό Νόμισμα του Καναδά - 2019

Αναμένεται Απόθεμα

Χρυσά Νομίσματα Καναδά - Σετ

Αναμένεται Απόθεμα


Το Χρυσό νόμισμα του Καναδά αποτελείται από 24 καράτια καθαρού χρυσού, ζυγίζει μία ουγγιά αλλά είναι διαθέσιμο και σε μικρότερα μεγέθη. Κόβεται από το Καναδικό Βασιλικό Νομισματοκοπείο και έχει ονομαστική αξία 50 δολλάρια.

Κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1979 και αποτελεί ένα από τα γνωστα χρυσά νομίσματα παγκοσμίως. Το πορτραίτο της Βασίλισσας Ελισάβετ εμφανίζεται στην μπροστά μεριά του νομίσματος και η πίσω μεριά φέρει το φύλλο σφενδάμου που αποτελεί το εθνικό σύμβολο του Καναδά. 

linkedin