ΔΙΑΚΟΠΕΣ: Λόγω αργίας, οι παραγγελίες δεν θα αποσταλούν τη Δευτέρα 20 Μαΐου. Ο ιστότοπος θα παραμείνει ανοιχτός για να δέχεται παραγγελίες κανονικά.

211 198 2888 Δευτέρα - Παρασκευή, 10:30 - 19:00 Δωρεάν ασφαλισμένη αποστολή για παραγγελίες άνω των €2,000

Χρυσά Νομίσματα - Βούβαλος

Το Αμερικάνικο Νόμισμα του Χρυσού Βούβαλου, γνωστό και ως Χρυσός Βούβαλος είναι το πρώτο νόμισμα των Η.Π.Α. που αποτελείται από 24 καράτια καθαρού χρυσού. Κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2006 και είναι αρκετά δημοφιλές τόσο ανάμεσα σε συλλέκτες όσο και σε επενδυτές.

Ταξινόμηση κατά:

Το Χρυσό Νόμισμα του Αμερικάνικου Βούβαλου κόπηκε από το νομισματοκοπείο των Η.Π.Α. και αποτελεί το πρώτο νόμισμα του νομισματοκοπείου που περιέχει καθαρό χρυσό 24 καρατίων. Το άλλο επίσημο νόμισμα των Η.Π.Α. είναι ο Χρυσός Αετός και αποτελείται από χρυσό 22 καρατίων. Όπως και ο Αετός έτσι και ο Βούβαλος έχει ονομαστική αξία και αποτελεί νόμιμο νόμισμα των Η.Π.Α. 

Η μπροστινή όψη του νομίσματος απεικονίζει ένα Αμερικανό Ινδιάνο όπως σχεδιάστηκε από τον James Earle Fraser και η πίσω όψη του παρουσιάζει ένα Βίσονα το σχέδιο του οποίου βασίζεται στον "Black Diamond" ένα βίσονα του ζωολογικού κήπου του Central Park της Νέας Υόρκης που βρισκόταν στον κήπο στις αρχές του 20ου αιώνα. 

linkedin