ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΉΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΏΝ: Στόχος μας είναι η αποστολή νέων παραγγελιών εντός 2 - 4 εβδομάδων. Οι παλαιότερες παραγγελίες έχουν ήδη αρχίσει να αποστέλλονται - Κάντε κλικ για την τελευταία ενημέρωση σχετικά με τον κορονοϊό.

Δωρεάν ασφαλισμένα μεταφορικά στην Ελλάδα

Άνοιγμα μενού Κλείσιμο μενού Μενού
Ανοίξτε το μενού των διαγραμμάτων Κλείστε το μενού των διαγραμμάτων Διαγράμματα

Καλέστε μας: 211 198 2888, 7 ημέρες, 7πμ - 10μμ

Τώρα στην Ελλάδα με Δωρεάν Ασφαλισμένη Παράδοση

Ουγγιά Γραμμάριο
Χρυσός 1.534,07 € 49,322 €
Ασήμι 15,979 € 0,5137 €

Ενημερώθηκε 13:08 EEST 03/06/20

£ $

Χρυσά Νομίσματα - Βούβαλος


Το Αμερικάνικο Νόμισμα του Χρυσού Βούβαλου, γνωστό και ως Χρυσός Βούβαλος είναι το πρώτο νόμισμα των Η.Π.Α. που αποτελείται από 24 καράτια καθαρού χρυσού. Κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2006 και είναι αρκετά δημοφιλές τόσο ανάμεσα σε συλλέκτες όσο και σε επενδυτές. 

Το Χρυσό Νόμισμα του Αμερικάνικου Βούβαλου κόπηκε από το νομισματοκοπείο των Η.Π.Α. και αποτελεί το πρώτο νόμισμα του νομισματοκοπείου που περιέχει καθαρό χρυσό 24 καρατίων. Το άλλο επίσημο νόμισμα των Η.Π.Α. είναι ο Χρυσός Αετός και αποτελείται από χρυσό 22 καρατίων. Όπως και ο Αετός έτσι και ο Βούβαλος έχει ονομαστική αξία και αποτελεί νόμιμο νόμισμα των Η.Π.Α. 

Η μπροστινή όψη του νομίσματος απεικονίζει ένα Αμερικανό Ινδιάνο όπως σχεδιάστηκε από τον James Earle Fraser και η πίσω όψη του παρουσιάζει ένα Βίσονα το σχέδιο του οποίου βασίζεται στον "Black Diamond" ένα βίσονα του ζωολογικού κήπου του Central Park της Νέας Υόρκης που βρισκόταν στον κήπο στις αρχές του 20ου αιώνα.