ΑΓΟΡΆ: Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι έχουμε αρχίσει τις αποστολές στην Ελλάδα, οι οποίες έρχονται από την ΕΕ χωρίς τελωνειακές χρεώσεις.

211 198 2888 Τηλέφωνο: 7 μέρες, 7π.μ. - 10 μ.μ. Δωρεάν ασφαλισμένα μεταφορικά

Εκπτώσεις - 1% έκπτωση στο χρυσό και 3% έκπτωση σε όλα τα άλλα μέταλλα

Χρυσά Νομίσματα - Βούβαλος

Το Αμερικάνικο Νόμισμα του Χρυσού Βούβαλου, γνωστό και ως Χρυσός Βούβαλος είναι το πρώτο νόμισμα των Η.Π.Α. που αποτελείται από 24 καράτια καθαρού χρυσού. Κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2006 και είναι αρκετά δημοφιλές τόσο ανάμεσα σε συλλέκτες όσο και σε επενδυτές. 

Ταξινόμηση κατά:

Το Χρυσό Νόμισμα του Αμερικάνικου Βούβαλου κόπηκε από το νομισματοκοπείο των Η.Π.Α. και αποτελεί το πρώτο νόμισμα του νομισματοκοπείου που περιέχει καθαρό χρυσό 24 καρατίων. Το άλλο επίσημο νόμισμα των Η.Π.Α. είναι ο Χρυσός Αετός και αποτελείται από χρυσό 22 καρατίων. Όπως και ο Αετός έτσι και ο Βούβαλος έχει ονομαστική αξία και αποτελεί νόμιμο νόμισμα των Η.Π.Α. 

Η μπροστινή όψη του νομίσματος απεικονίζει ένα Αμερικανό Ινδιάνο όπως σχεδιάστηκε από τον James Earle Fraser και η πίσω όψη του παρουσιάζει ένα Βίσονα το σχέδιο του οποίου βασίζεται στον "Black Diamond" ένα βίσονα του ζωολογικού κήπου του Central Park της Νέας Υόρκης που βρισκόταν στον κήπο στις αρχές του 20ου αιώνα.