ΑΝΑΒΟΛΉ ΑΠΟΣΤΟΛΏΝ - COVID-19: Λόγω της μεγάλης εξάπλωσης του Κορονοιου και τα προβλήματα με τις μεταφορικές εταιρείες δεν θα μπορούμε να αποστέλλουμε παραγγελίες μέχρι να ειδοποιηθούμε ότι θα μπορούμε να στείλουμε ξανά. Οι παραγγελίες θα φυλάσσονται από εμάς μέχρι να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να αποστέλλουμε. Η ιστοσελίδα μας παραμένει ανοιχτή για παραγγελίες και για να μπορείτε να κλειδώσετε τις τιμές - Eπιχειρησιακή ενημέρωσ

Δωρεάν ασφαλισμένα μεταφορικά στην Ελλάδα

Άνοιγμα μενού Κλείσιμο μενού Μενού
Ανοίξτε το μενού των διαγραμμάτων Κλείστε το μενού των διαγραμμάτων Διαγράμματα

Καλέστε μας: 211 198 2888, 7 ημέρες, 7πμ - 10μμ

Τώρα στην Ελλάδα με Δωρεάν Ασφαλισμένη Παράδοση

Ουγγιά Γραμμάριο
Χρυσός 1.460,25 € 46,948 €
Ασήμι 12,641 € 0,4064 €

Ενημερώθηκε 08:02 EEST 30/03/20

£ $

Αυστριακά Νομίσματα


Το Αυστριακό Νομισματοκοπείο άρχισε να κόβει νομίσματα πριν από περίπου 800 χρόνια και είναι αρκετά γνωστό λόγω της πολύ υψηλής ποιότητας του τόσο στο σχεδιασμό όσο και στην κοπή του.  

Μπορείτε να βρείτε την σειρά με τα Αυστριακά μας νομίσματα σε αυτή την σελίδα. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 211 198 2888 και θα μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε. 

Το Αυστριακό Νομισματοκοπείο ιδρύθηκε το 1194 και αποτελεί ένα από τα παλαιότερα νομισματοκοπεία παγκοσμίως. Η ίδρυσή του οφείλεται στον Ριχάρδο τον Λεοντόκαρδο, Βασιλιά της Αγγλίας. Καθώς είχε φυλακιστεί από τον Δούκα Λεοπόλδο τον Ε', ο Ριχάρδος αποφάσισε να τον δωροδοκήσει για να απελευθερωθεί προσφέροντάς του 12 τόννους από ασήμι που είχε κερδίσει στις σταυροφορίες. 

Από τις αρχές του 1800 το Αυστριακό Νομισματοκοπείο βρίσκεται στη Βιέννη και παράγει μία σειρά από καθαρά χρυσά νομίσματα. Παρόλο που και άλλα νομισματοκοπεία ιδρύθηκαν σε άλλες τοποθεσίες της Αυστρίας, το Αυστριακό νομισματοκοπείο είναι το μοναδικό επίσημο νομισματοκοπείο από το 1918.