Πουλήστε Παλλάδιο Σκραπ

Πουλήστε το Παλλάδιο σας σήμερα

Στο XrysosOnline προσπαθούμε να σας προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές.

Θέλετε να μάθετε πόσο αξίζει το παλλάδιο σας; Είναι απλό :

  1. Καλέστε μας στο 211 198 2888.
  2. Κλειδώστε την τιμή μαζί μας.
  3. Αποστείλετε μας τα αντικείμενα σας με ασφαλισμένα μεταφορικά.
  4. Λαμβάνετε την πληρωμή ( μετά τον έλεγχο των προϊόντων) με τραπεζική μεταφορά.


If a phone call isn't ideal why not use our
Scrap Palladium Calculator below to find out just how much your palladium is worth.

Σκραπ Παλλάδιο Τιμή ανά γραμμάριο (€)

Βάρος (γραμμάρια) 999 950 500
500g+
101 - 500g
21 - 100g

Σκραπ Παλλάδιο Υπολογισμός τιμής

Απλώς εισαγάγετε την ποσότητα palladium που έχετε σε γραμμάρια και τη καθαρότητα και θα σας παρέχουμε μια ακριβής προσφορά

Βάρος σε γραμμάρια
Καθαρότητα

Γιατί να πουλήσετε σε εμάς;

Μετά την επιτυχία μας στο Ηνωμένο Βασίλειο όπου έχουμε καταφέρει να είμαστε ο νούμερο 1 διανομέας χρυσού, θέλουμε να βοηθήσουμε τους πελάτες μας στην Ελλάδα και να τους προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Στο XrysosOnline βοηθάμε τους πελάτες μας να πουλήσουν και να αγοράσουν τον χρυσό τους.

Όλες οι σκραπ τιμές μας βασίζονται στην τρέχουσα τιμή χρυσού και ανανεώνονται αυτόματα ανά δύο λεπτά έτσι ώστε να σας δώσουμε αρκετά ανταγωνιστικές τιμές. Η πληρωμή γίνεται με τραπεζική μεταφορά και παίρνει μέχρι 3 εργάσιμες από την μέρα που θα λάβουμε τα προϊόντα σας.

.

Τι αγοράζουμε;

Αγοράζουμε σκραπ παλλάδιο 999, 950, and 500. Οι περισσότεροι πελάτες μας, πουλάνε κοσμήματα, συμπεριλαμβανομένων δακτυλιδιών, κολιέ, σκουλαρικιών, αλυσιδών και μεταλλίων.

Δυστυχώς δεν μπορούμε να αγοράσουμε χρυσά ρολόγια, σκόνη χρυσού και χρυσό που δεν φέρει την ειδική επισήμανση για την καθαρότητα του.

Εάν δεν είστε σίγουροι για την καθαρότητα του χρυσού που έχετε μπορείτε να μας καλέσετε στο 211 198 2888 και θα μπορέσουμε να σας βοηθήσουμε.

.

Πουλήστε το παλλάδιο σας στο Μπέρμιγχαμ

Μπορείτε να επισκεφτείτε τα γραφεία μας στο Μπέρμιγχαμ για να πουλήσετε το μέταλλο σας εάν το επιθυμείτε.

Τα γραφεία μας βρίσκονται στο κέντρο του Μπέρμιγχαμ, πολύ κοντά στο σταθμό του New Street.

Είμαστε ανοιχτά Δευτέρα με Παρασκευή από τις 9:30 π.μ. μέχρι τις 4:30 μ.μ. και εάν επιθυμείτε να μας επισκεφτείτε για να πουλήσετε ή να αγοράσετε τότε θα χρειαστεί να φέρετε μαζί μας φωτογραφία ταυτότητας ή διαβατηρίου και κάποιο λογαριασμό κοινής ωφέλειας για την διεύθυνση κατοικίας σας.


Παρακαλώ σημειώστε ότι για να εξασφαλίσουμε ότι σας δίνουμε την καλύτερη δυνατή τιμή θα χρειαστεί να κόψουμε το χρυσό που μας αποστέλλετε και να απομακρύνουμε τυχόν πολύτιμους λίθους τους οποίους δεν μπορούμε να αγοράσουμε. Εάν υπάρχει κάποια διαφορά στο τελικό βάρος του χρυσού σας τότε θα χρειαστεί να υπολογίσουμε ξανά την τιμή του μετάλλου και θα σας ενημερώσουμε για την διαφορά.