Παλλάδιο Σκραπ 950 Τιμές

Μπορείτε να πουλήσετε 950 παλλάδιο στο XrysosOnline σήμερα και να μετατρέψετε τα κοσμήματα σας σε χρήματα.

Απλά καλέστε μας στο 211 198 2888 για να κλειδώσετε την τιμή, αποστείλετε τα κοσμήματα σας με ασφαλισμένα μεταφορικά και θα σας πληρώσουμε με τραπεζική μεταφορά μέσα σε 3 εργάσιμες από την μέρα που θα τα παραλάβουμε και θα τα ελέγξουμε.

Εάν απλά θέλετε να ρίξετε μια ματιά στις τιμές που προσφέρουμε τότε μπορείτε να χρησιμοποιήστε τον υπολογιστή τιμής μας για σκραπ παλλάδιο. Απλά εισάγετε το βάρος και την καθαρότητα των αντικειμένων σας για να δείτε πόσο σας προσφέρουμε.

950 Σκραπ Παλλάδιο Τιμή ανά γραμμάριο (€)

Καθαρότητα 500g+ 101 - 500g 21 - 100g
950

Σκραπ Παλλάδιο Υπολογισμός τιμής

Απλώς εισαγάγετε την ποσότητα palladium που έχετε σε γραμμάρια και τη καθαρότητα και θα σας παρέχουμε μια ακριβής προσφορά

Βάρος σε γραμμάρια
Καθαρότητα

Πόσο αξίζει Παλλάδιο 950;

.950 παλλάδιο είναι 95% καθαρού παλλαδίου. Στο XrysosOnline, βασίζουμε τις τιμές μας στις τρέχουσες τιμές του μετάλλου και τις ανανεώνουμε ανά δύο λεπτά, με βάση τις τρέχουσες τιμές του μετάλλου, ώστε να εξασφαλίσουμε ότι θα λάβετε την καλύτερη δυνατή τιμή για τα κοσμήματα σας.

.

Επισκεφτείτε το κατάστημα μας

Κάποιοι πελάτες προτιμούν να μας επισκεφτούν από κοντά γι'αυτό και μπορείτε να επισκεφτείτε τα γραφεία μας στο κέντρο του Μπέρμιγχαμ. Είμαστε ανοιχτά Δευτέρα με Παρασκευή, 9:30 π.μ. με 4:30 μ.μ. για να σας εξυπηρετήσουμε.