ΕΘΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ: Λόγω αργίας στο Ηνωμένο Βασίλειο, η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας δεν θα είναι διαθέσιμη τη Δευτέρα 27 Μαΐου. Η ιστοσελίδα θα παραμείνει ανοιχτή για παραγγελίες ως συνήθως.

Πώληση Χρυσά Νομίσματα

Επιθύμειτε να πουλήσετε τα χρυσά σας νομίσματα; Αγοράζουμε νομίσματα από χρυσό και ασήμι σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. 

Απλά επικοινωνήστε μαζί μας στο 211 198 2888 και θα κλειδώσουμε την τιμή για εσάς με βάση την τρέχουσα τιμή του μετάλλου. 

Θα πρέπει να αποστείλετε τα προϊόντα την ίδια εργάσιμη μέρα για να διατηρήσουμε την τιμή που κλειδώσαμε. Σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε ασφαλισμένα μεταφορικά. 

Η πληρωμή γίνεται με τραπεζική μεταφορά και θα λάβετε τα χρήματα σε 3 εργάσιμες. 

 

Πουλήστε τα χρυσά σας νομίσματα στο XrysosOnline. Είμαστε ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές του Ηνωμένου Βασιλείου και ειδικευόμαστε στην πώληση και αγορά χρυσών νομισμάτων. 

Αγοράζουμε μεγάλη ποικιλία νομίσμάτων όπως τα Krugerrand, Χρυσές Αγγλικές Λίρες, Νομίσματα του Καναδά, της Αμερικής και πολλά άλλα σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές οι οποίες βασίζονται στην τρέχουσα τιμή του μετάλλου.

Όταν συμφωνήσουμε την τιμή με εσάς στο τηλέφωνο απλά αποστείλετε τα νομίσματα σας στην διεύθυνσή μας στο Μπέρμιγχαμ. Θα πρέπει να συμπεριλάβετε ένα χαρτί με τις πληροφορίες του λογαριασμού σας για να κάνουμε την τραπεζική μεταφορά, τό όνομα σας και τον αριθμό της πώλησης σε εμάς που θα σας στείλουμε με email. Μόλις λάβουμε τα νομίσματα τα ελέγχουμε και κάνουμε την τραπεζική μεταφορά. Εναλλακτικά μπορείτε να επισκεφτείτε τα γραφεία μας στο Μπέρμιγχαμ για να πουλήσετε τα νομίσματά σας.