Πουλήστε Πλατίνα Σκραπ

Πουλήστε την σκραπ πλατίνα σας σήμερα

Αγοράζουμε πλατίνα σε μορφή σκραπ. Καλέστε μας στο 211 198 2888 και θα μπορέσουμε να σας βοηθήσουμε να μετατρέψετε την πλατίνα σας σε μετρητά σήμερα.

.

Θέλετε να μαθετε πόσο αξίζει η πλατίνα σας;

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή τιμής παρακάτω για να δείτε την αξία του μετάλλου σας με βάση το βάρος και την καθαρότητα του.

.

Καλέστε σήμερα για να μάθετε την αξία της πλατίνας σας.

Η διαδικασία πώλησης για ασήμι σκραπ είναι γρήγορη και εύκολη με το XrysosOnline. Μπορείτε να καλέσετε στο 211 198 2888 για να κλειδώσετε την τιμή στο τηλέφωνο. Μπορείτε να μας αποστείλετε το μέταλλο σας και όταν το παραλάβουμε θα το ελέγξουμε και θα ολοκληρώσουμε την πληρωμή με τραπεζική μεταφορά. Εάν επιθυμείτε παραπάνω πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε στο 211 198 2888 ή να μας στείλετε email στο: [email protected] και θα σας εξυπηρετήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Σκραπ Πλατίνα Τιμή ανά γραμμάριο (€)

Βάρος (γραμμάρια) 999 950 900 850
1Kg+
501 - 1000g
101 - 500g
21 - 100g
0 - 20g

Σκραπ Πλατίνα Υπολογισμός τιμής

Απλώς εισαγάγετε την ποσότητα platinum που έχετε σε γραμμάρια και τη καθαρότητα και θα σας παρέχουμε μια ακριβής προσφορά

Βάρος σε γραμμάρια
Καθαρότητα

Πουλήστε την πλατίνα σας στο Μπέρμιγχαμ

Μπορείτε να επισκεφτείτε τα γραφεία μας στο Μπέρμιγχαμ για να πουλήσετε την πλατίνα σας εάν το επιθυμείτε.

Τα γραφεία μας βρίσκονται στο κέντρο του Μπέρμιγχαμ, πολύ κοντά στο σταθμό του New Street.

Είμαστε ανοιχτά Δευτέρα με Παρασκευή από τις 9:30 π.μ. μέχρι τις 4:30 μ.μ. και εάν επιθυμείτε να μας επισκεφτείτε για να πουλήσετε ή να αγοράσετε τότε θα χρειαστεί να φέρετε μαζί μας φωτογραφία ταυτότητας ή διαβατηρίου και κάποιο λογαριασμό κοινής ωφέλειας για την διεύθυνση κατοικίας σας.


Παρακαλώ σημειώστε ότι για να εξασφαλίσουμε ότι σας δίνουμε την καλύτερη δυνατή τιμή θα χρειαστεί να κόψουμε την πλατίνα που μας αποστέλλετε και να απομακρύνουμε τυχόν πολύτιμους λίθους τους οποίους δεν μπορούμε να αγοράσουμε. Εάν υπάρχει κάποια διαφορά στο τελικό βάρος του μετάλλου σας τότε θα χρειαστεί να υπολογίσουμε ξανά την τιμή του χρυσού και θα σας ενημερώσουμε για την διαφορά.